DESIGNBLOK - a první šáňo s Vopicí

Byli jste už? Já jo. Včera jsem si dala první část DESIGNBLOKU - Superstudio na Nákladovém nádraží Žižkov. Abych měla za sebou komerci a  mohla dneska vyrazit do centra na návrháře, designéry šperkaře a krásu vůbec. A musím říct, že letos jsem si svou designovou  ikonu už asi našla....  na tom nádraží:)



Nee ta světla, i když jsou úžasná. Já jsem ujela na totálním retru z Fatry Napajedla. Nafukovací hračky podle legendárního designu Libuše Niklové a ně navazující návrhy současných designérů. Chci nafukovací balón  od Zuzky Lednické a  tu žlutou žirafu nebo zelenou housenku... měla jsem si je tam koupit rovnou!













Kdybych tak urputně nemilovala čínský nábytek a byla víc současná, tak si tady určitě vyberu. Letos mě Superstudio bavilo o trošku  víc než loni, ale  olezlost a špína nádraží mě jím prohnala tryskovou rychlostí. Tohle znám, tohle taky, tohle mě nebaví, tohle jo,  tohle si vyfotím, ale  jen málo z toho nutně potřebuju a kromě nafukovadel se tady fakt nepřevrátím z ničeho. Ale doporučuju a věřím, že dneska si v Kafkově domě užiju víc... stejně jako loni. A pátek a sobota módní přehlídky v kostele sv. Šimona a Judy.... jdeme se tam s Líbou po dlouhý době převrátit společně:)

takový praktický pokojíček - dole se spí, nahoře bdí
vyšívaný Velorex... vlastně další dokonalost:)
instalace H&M představuje interiérovou řadu... tady utopenou ve tmě:)



Studentské práce:



Ty boty!
.... dokonalé kožené kabelky!
Vedle nich je  instalace Nike taakhle malinká:)
 
Je tam toho samozřejmě mnohem víc, ale to si prohlédnete až na místě, protože fotky z mobilu stejně nic moc:). Určitě vyražte! Byla tam i spousta kočárků, místa je na nádraží fakt dost, hlady a žízní vás tam padnout nenechají (nabízejí například speciální hotdogy a  jablečný cider z Cidrerie od našich kamarádů:) a za 250 Korun můžete prolézat všechny tři prostotry Designbloku (Superstudio na nádraží, Openstudio Kafkův dům a  Art House v Karlovce) od rána do večera až do neděle nebo dokud nepadnete.
Já si ale nic nedala, protože mě napadlo stavit se cestou dmů u Líby. Ta mi narvala k sváče  hrušku, půjčila kočár a vyrazily jsme s Vopicí Ellou na první ne-dokonalou procházku. No, moc daleko jsme nedošly, ale zato jsme ji konečně pokřtily.

 Bára

2 komentáře :

  1. Dneska se chystám, konečně mám čas a dost se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. my s Líbou taky, odpoledne na přehlídky a pop up v Openstudiu:)))

    OdpovědětVymazat

×