MUST HAVE - boty na jaro... a navždy

Nechci letos nosit zdravotní korkový pantofle, tenisky se zvířecím potiskem, platformy ani tlustý podpatky. Sorry, chci  špičky. A Líba taky, včera jsme si kvůli tomu volaly. Naše MUST HAVE se s letošními trendy nepotkává.


Christian Louboutin, lodičky  PIGALLE, DECOLLETE a BATIGNOLLE. Prostě špičky.

Chci je už dlouho. Protože miluju džíny a úzký džíny a ohrnutý džíny a džíny s dírou... a k tomu mi prostě tyhle lodičky připadaj skvělý. Tak jsem si řekla, že už jako velká holka bych jedny pigallky snesla. Jak to se mnou dopadlo a že je nemám ani omylem, je jasný. Jsem Váha a tak zvažuju. Tak dlouho, až si všechno, co mě na první dobrou dostane, rozumně rozmluvím. Ale špičky mám (fotku dodám, to se posmějete, kam jsem se od Louboutina váhavě dostala). A koukám, že nejsem letos na jaře sama. Trendy netrendy, kdo by si chtěl zkracovat nohy v korkovejch dřevácích:) Teď už se v tom jen naučit jarně běhat.



Ke špičkám buď velkou kabelku nebo dítě. Prostě něco velkýho do ruky. Clověk pak hned vypadá křehčí:)









Fascinuje mě, že v tom někdo umí chodit. Po ulici. Já bych se v nich uměla maximálně zapíchnout k baru.

Christian Louboutin, lodičky  SO KATE - nejvražednější z celé špičaté rodiny. 

A teď moje: o půlku nižší, o půlku míň špičatý o víc než jednu nulu levnější ale zase na slavonické dlažbě schůdnější.... Baťovky. Omlouvá mě snad kromě znamení Vah jen to, že děda býval u Bati ve Zlíně chemikem:)


6 komentářů :

  1. !Zlato ver mi , s ditetem lezerne prehozenym pres ruku n!ebudes křehčí. Budes jen zpocenejsi a chudsi o par tisic za slusnou fyzioterapeutku:-) ale tyhle nadhery musim mit taky!

    OdpovědětVymazat
  2. Aleno, neber mi iluze! I když je fakt, že když jsem měla děti přes ruku já, nosila jsem ty korkáče:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám od loňska od Bati krásné, tekráv vysoce módní pudrové do špičky na vysokém podpadku.. Zatím jsem je měla jednou do divadla, ale nechám se inspirovat a vyrazím za kočku. Ale asi začnu supermarketem, tam mají pěkně hlaďoučké podlahy (k autu snad nějak dojdu) :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Těmhle nádherám udělala výbornou reklamu Ellen DeGeneres na nějakém vyhlašovacím galavečeru, myslím, že to byl Zlatý glób. Bylo to letos v lednu, čučeli jsme na to v telce v Ho Chi Minhu a ona tam přišla bosá, v ruce držela tyhle boty a hodila je za hlavu řka, že tohle nemá zapotřebí. Myslim, že tim řekla všechno :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ellen určitě, protože za ně obě to v nich odchodí její žena:)

    OdpovědětVymazat

×