Brzy budou Vánoce: Tipy na dárky!

Když jsem byla malá, celé léto jsme trávili na chatě. Jakmile ale všechny děti naklusaly do lavic, babi zamkla chatu a nakoupila vánoční dárky. Takže na konci září už byl Ježíšek ve skříni, v říjnu se gruntovalo a v listopadu počítaly dny do Štědrého dne. Je to dědičné, mám už to taky! A protože my doma máme limit tři dárky na osobu, o to víc se snažíme, aby byly originální, zajímavé, nápadité a udělaly hlavně radost. Tak vám těď ukážu, co by udělo radost mě. Ikdyž já už to všechno mám! :)


Náramky od Le Petit Délice prostě miluju! A je jedno, kolik jich máte na ruce. Jestli jen jeden nebo deset. Samozřejmě, že já jich mám na ruce vždycky hodně, protože já všeho potřebuji hodně. Teď máte ideální příležitost si je prohlédnout a koupit i vy! Dnes a zítra kousek od Arbesáku v showroomu vpokojicku.cz. Jo a vemte si taky hodně peněz, páč se z toho všeho převrátíte. Kromě náramku si budete chtít koupit i různý doplňky do bytu!

Pro romantičky...
Karamelová šňůrka na které nádherně vyniknou Swarovski kamínky!
Srdíčka můžete mít i pozlacená!
Kdybyste ale nestihli aktuální pop-up shop - nevadí, kontaktujte přímo Lenku na Facebooku.! Ona je totiž boží!

A boží jsou taky tyhle bio mejdýlka od BON AMI! Moc se mi líbí, jak jsou balený, že jsou dělaný z lásky a z toho - co zahrádka dala! Ideální dárek pro všechny holčičky světa. Stojí do padesáti korun jedno a kolik radosti udělá! O novinkách se dozvíte zde.




A do třetice jedna věc ze ZOOTu, která se mi taky moc líbí a skoro ji beru jako doplněk k oblečení! Takže jeden hrnek nestačí! :)
Prodává se ve třech velikostech a mnoha barvách.

Keepcup je thermohrnek z Austrálie. Narodil se v roce 1998, kdy si sourozenci Forsythovi otevřeli řetězec obchodů BlueBag, kde prodávali čerstvé sendviče, saláty a také kávu s sebou. Kvůli velké spotřebě materiálu a zbytečnému znečišťování životního prostředí se rozhodli vyrábět designové termohrnky, které do dnešního dne nasbíraly nejedno ocenění.

Jsou ekologické, netoxické, nahrazují plastové kelímky na jedno použití a káva a čaj v nich vydrží až o 30 minut déle horké, než v normálním hrnku.

Zároveň jsou vhodné do mikrovlnky i myčky nádobí. Jejich minimální čtyřletá životnost je dalším dobrým argumentem, proč mít termohrnek KeepCup a šetřit tak životní prostředí. Největší pořídíte za 299 Kč. A koupit si je můžete zde!

Tak šťastné a veselé!

P.s. Jdu si po týdnu umýt hlavu, utřít nudli u nosu a oblíknout novej svetr z Bohemic.com. Když to bude k tomu, hned se v něm vyfotím a ukážu vám, co nového jsem ulovila. Když ne, ukážu taky, ale bez sebe!

P.p.s. Jinak jsem taky minulý týden nutila Romana, ať mě vyfotí na blog, protože jsem měla na sobě nový skoro všechno, ale dopadlo to tak katastrofálně, že jsme se strašně pohádali a usmířil nás až buřt pod Karlovým mostem.

P.p.p.s. Máte se na co těšit! Proložím občas vopičí historkou, třeba jak prděla v čekárně u doktora a pán si myslel, že jsem to já! A vysvětlit si to prostě nenechal... to nechápu!

Líba

2 komentáře :

  1. Ahoj, chtěla bych tě pozvat na svůj blog http://bafcoolture.blogspot.cz/, kde probíhá hlasování s malou soutěží, tak jestli chceš, budu ráda , když se přidáš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky už začínám přemýšlet o dárcích k Vánocům, abych pak neměla fofr:)) tak díky za nápady:)

    OdpovědětVymazat

×