Hlasujte a rozhodněte tak o naší budoucnosti!

Tak pozor! Dneska jsme se s Bárou opravdicky převrátily! Dneska jsme se totiž dozvěděly, že jsme se dostaly mezi TOP 10 blogů ze života, což zásadně mění naší i vaší situaci! My budeme o to více žvanit o životě a vy budete o to více moudřejší o životě. Hlasovat pro nás můžete už tady.
Nebo si přečtěte, co bychom udělaly, kdybychom se umístily v první trojce. A udělaly bychom toho opravdu dost! Už jen tím, že bychom se na pódium postavily vedle těch mladých a krásných lidí. Více uvnitř článku a nebojte, tam taky můžete zahlasovat!!! :)


Tak asi takhle, kdybychom se umístily a šly pro ceny:

1. Rozhodně bychom se umyly a učesaly!
Líba: Teď jsem si vzpomněla, jak jsem jednou v euforii řekla Martě do telefonu, že když se učeše a umeje, tak může být i docela dobrá kulisa. Tím jsem jí chtěla dohodit kšeft u kamaráda na svatbě. Marta je totiž zpěvačka.
Bára: no, jestli vyhrajem, tak se krutě vyfrndíme a půjdeme před tím k holiči. Na vodovou a foukanou.

2. Měly bychom další důvod si pořídit něco na sebe! A že už jsme jich měly hodně, ale takový ještě ne.

3. Připravily bychom si důkladně děkovnou řeč jako na Oscarech! A pozor, Bára tam byla osobně, takže ta ví, jak to chodí. A taky dost dlouho hraje divadlo, takže by to opravdu stálo za to. A Líba má zas rozbouřený hormony po porodu, takže by dojetím stopro bulela.

4. V publiku by mohla sedět celá naše rodina! Tatínkové by se decentně usmívali, páč by vůbec netušili, o čem je řeč. Matky by do sebe klopily šáňo a zkoušely nás přitom natáčet na mobil. Drahé polovičky bychom tam asi nedostaly, ale děti by jistě přišly. Vopici by Líba strčila do batůžku a Báry kluci by byli středem všeho. Jsou totiž dost křupavý, oba dva! Takže ty ostatní blogerky by nám záviděly nejen to vítězství, ale i ty kluky.

5. Jedna z cen je žehlička a tu by Líba vážně nutně potřebovala! Ta současná začíná vypovídat službu a bojí se, aby to nedopadlo, jako za dob jejího dětství. Babička žehlila prádlo na chatě tím způsobem, že ho strčila pod sedák svého oblíbeného křesla a celý den na něm dřepěla, takže ho vlastně vyseděla. Líba by mohla jednu várku narvat pod matrace do ložnice, něco pojme sedačka... ale kdyby měla tu žehličku, nemusela by se celý dny válet v posteli, ale hubnout ty nabraný kila z těhotenství.

6. Měly bychom daleko větší šanci potkat se se Šípem! To jsme si nad několikátou skleničkou bublinek řekly: "... že do roka budem u Šípa, ti říkám...." To je naše meta, vlastně jediná meta, kterou zatím máme. Dvě ne-dokonalé blogerky v televizi, jen jsme ještě neměly čas probrat, co bysme tam říkaly, ale už víme, co bysme měly na sobě. Navíc by Bára v Thajsku na trhu nakoupila pěkný značkový kabelky, který bychom si daly na kolena, ať všichni vidí, že na to máme a tvářily se strááášně důležitě!
Bára: přesně, to je náš sen, mít mega obří kabely s monogramem od "Viťóna", jako všechny ty nevkusný dyliny z bulváru:)

7. Rozjely bychom obchod s obchodem! A už máme tři věci, který byste nutně potřebovaly, ale ještě o tom nevíte!

8. No a ve finále bychom se z toho strášně nafoukly pýchou. A doma by s náma minimálně ten večer nebylo řeči a vlastně ani druhý den, bo by nás šíleně bolela hlava po tom všem, co bysme vypily. Ale Bára je chytrá a Líba už to od ní chytla, takže by něco vytáhly z mrazáku, daly si několik vrstev více všech těch věcí na skvrny, vrásky, kruhy, pruhy...a šly opět s hlavou vzhůru vstříc novým zítřkům!

P.s. A taky bychom část těch cen věnovaly svým čtenářkám a měly svojí historicky první GIVEAWAY (je to normální soutěž, ale dneska se tomu říká takhle)

TAK CO? Nechcete vidět video ze slavnostního vyhlašování? Pokud jste aspoň trochu přejícný, škodolibý (zastupujem rovnou dvě kategorie - nejtlustší a nejstarší blogerka) nebo se jen zrovna nudíte, tak to pro nás udělejte a klikněte SEM.

P.p.s. Já (Bára) jsem fakt na poslední pořádný párty byla v roce 2003... na těch Oscarech (s filmem Želary).... večer před nima vypli v naší části L.A. vodu, tak všechny hvězdy v hotelu běhaly s odpadkovejma košema nabírat vodu na střechu k bazénu... aby si mohly zalejt záchod... no nic. Po deseti letech by se pomalu už další slavnostní pařba  hodila)))) A fakt všem moc a moc děkujeme za podporu, jste skvělý/í) A Líba, která to všechno sepsala, má ode mě metál "Nejprdlejší  matka 2013" ... ale před Vopicí o tobě budu mluvit mile....neboj.


12 komentářů :

  1. odhlasovano. doufam jen, ze to neni soutez, kdy se snazi agentura ziskat co nejvic mailovych adres a telefonu, aby nas potom mohla bombardovat stupidnimi nabidkami. alena z ritky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, jestli jo, tak jim tam osobne pujdu vymazat tvoje udaje! :)

      Vymazat
  2. Takže holčičky. Dala jsem vám hlas! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Libo, Baro, odhlasovano..musite vyhrat, pac jste proste nejlepsi ;) drzim palce! Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Holky hlas odeslan :-) pro vas i ty pripadny stupidni nabidky rada prijmu (a hned odmitnu). Ctu vas pravidelne, je to takova pravidelna davka nostalgie na doby, kdy jsme sedavaly v jednom kanclu. Good luck. Lucka J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to už je taky pěkně dávno! :) A my si konečně můžem psát, co chceme! :)

      Vymazat
  5. Hlasováno! Pevně doufám, že budu vylosována a váš velký večer prožiji s vámi! Gratuluji!

    OdpovědětVymazat

×