Pamatujete si tuhle reklamu - dost ne!DOKONALÁ

Napsal mi nedávno český potápěč, který žije v Thaisku, že by chtěl vidět tuhle starou reklamu. Potápěče osobně neznám, ostrov, na kterém žije, taky ne... ale tu reklamu jo. Točila se na ostrově Phi Phi a Phuket asi před 15 lety. Hraje v ní slon... a já.


Tuhle zimu do Thaiska nejedeme. Asi po deseti letech, kdy jsme nevynechali ani jednou. Skandál! Už se nám to taky pěkně vymstilo. Prostě tradice se asi nemaj porušovat.
 Kvůli práci jsme si řekli, že letos zůstaneme sedět doma na zadku a moře vyměníme zase za hory. Lyžování oba milujeme a kromě loňského jara jsme ho roky dost zanedbávali. Proto jsme v lednu místo směr Bangkok  hodili výhybku směr Alpy. Čtyři dny s kamarádama. Jupí.

Nemám čas se o naší lyžovačce moc rozepisovat, tak stručně. Komu by se taky chtělo ve vlastní ráně nějak extra dlouho kroutit nožem, že jo:
První den - zůstávám v posteli a je mi všechno... Vlastně spíš zůstávám v koupelně. Což důvěrně známe z Thaiska.
Druhý den - jdeme lyžovat. Je asi mínus deset a je to boží. Večer karty a kostky. Jako v Thaisku.
Třetí den - třetí ranní jízda,Ondra vyletí ze sjezdovky, propadne pod sítí a zarazí se o břízky. BOKEM. Zlomenej obratel a pánev. Kdybych musela napsat, že HLAVOU, tak sem dneska dávám fotky z funusu. U některých z nás totiž helmy nebyly do letoška dost IN. Žádnou paralelu s Thaiskem už nevidím. WTF!

Takže, když mi přišla prosba o vyštrachání staré reklamy, kterou jsme točili s Davidem Ondříčkem, Richardem Řeřichou a Petrou Ondříčkovou v zemi úsměvů, okamžitě jsem ji musela mít. Abych se usmála, zahřála, připomněla si, jak je tam krásně, a zjistila jednu ale úplně zásadní pravdu:
Připadáš si na fotce nebo videu moc hnusná, tlustá, stará... - počkej 15 let a podívej se znovu. Výrazně lepší! Takže na svoje současný fotky se juknu někdy hodně po šedesátce, radši:)



P.S. Odsud přišla prosba o reklamu - česká potápěčská základna ELIXIR DIVERS na ostrově KOH YAO YAI, nedaleko Phuketu a Phi Phi . Kdo chce pod vodu, šup tam:  www.elixirdivers.com

8 komentářů :

  1. Teeeeda, tuhle reklamu si vážně pamatuju!!!!! Doooost dobrý!!! Čejče... a ten skok do vody!!
    Ježkovy voči!!! Ondry je mi moc líto :( Přeju mu, ať se brzy uzdraví....(respektive sroste). Ufff.
    BTW: můj chlap říkal, že jsi kus. Jako i teď... Tak mě neštvi...a do Slavonic nejedeme!!! :)))) Bane, už se těšíme...
    Tak se držte.... Kat....

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle reklamu si pamatuju! Ta ženská, promiň Báro, mě sice trošku štvala, jak si užívá a hrozně jsem ji záviděla, ale líbilo se mi to. No a o patnáct let později jsem na tom stejně jako ona... Není to boží, ten život? :D (Teda sice nejsem v Thajsku, ale to snad není podmínka.)
    Podle mne je ta reklama dost dobrá. Jinak bych si ji tak dobře nepamatovala... :)

    OdpovědětVymazat
  3. P.S. Zlomenej obratel a pánev zní dost hrozně. Uf,uf... Přeju jen to nej a ať je to rychle za váma!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, díky... úraz zní hrozně, ale dopadl vlastně dobře:) natáčení bylo super, jen nikdo tenkrát moc nepochopil, že to neni na reklama na mobil:) Pamatuju si na milou SMS od kamaráda, když ji viděl. Napsal jen : "Ty svině!"

    OdpovědětVymazat
  5. Ježíš tuhle reklamu jsem měla hodně ráda:-))),Bára krásná stále...hernajz jak to dělá...
    Co lyžař ,to katastrofální zlomenina a šťastnej konec,takže vivat všem))

    OdpovědětVymazat
  6. Reklama super. Pamätám sa, z toho obdobia, na inú reklamu pre nejakého tel.operátora asi. Záber pod morskou hladinou na plávajúceho slona a na záver super šipka do vody (myslela som si, že si ju skočila ty). Táto nebola reklama z vašej produkcie?

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

×