Proč se bloncka těší domu od moře

Letos jsem se poprvý těšila z Thaiska domu. Neuměla jsem si to úplně vysvětlit. Až pak mi to došlo. Stejskalo se mi tam nějak. Asi po těch novejch Leviskách.....

jestli si myslíte, že mi z týhle opičí rodinky ukaplá slza stesku...tak ne (kecám, jo:)

Normálně jsem každý odjezd z tepla do Prahy ořvala. Tentokrát  ne. Jsem už velká holka, která ví, že se má vždycky na co těšit.

- Tak za prvé na kabelku. Teda poukázky na její nákup. Je jich docela dost, takže to bude Le Pliage, Longchampka a kožená. Přesně ta, co mi Líba prskla do minulého příspěvku. Jen ne žlutá, ale béžová. Asi. Nebo prostě uvidim, která mi nejlíp pujde k těm pigmentovejm flekům, který jsem si jako každoročně přivezla od moře. A to se mažu a neopaluju!

- Za druhé na Levisky. Rozervaný slimky, který si koupila k Vánocům ségra ve velikosti 27 a vyseděly se jí. Tak jsem si je milostivě přebrala, ona bacila velikost 26. Ta se jí teda už vytahala taky, mně ty moje taky padaj, ale mám je ráda. Kdo by neměl rád kalhoty, který se tvářej, že jsou mu velký....

- Za třetí na nějakej normální krém, co po něm nebudu mít obličej jak na bílo natřenou klaunskou masku. Tak to dopadne, když si objednáváte po internetu a nevšimnete si nápisu BB Creme. Takže je i s makeupem, takže děs, takže ale za ty prachy, nenamaž to na sebe. Když má faktor 50. "A Báro, proč máš furt tak bílej obličej?" " Protože jsem kráva, která si při objednávce na internetu nenasadila brejle, Berto." Ale cestou zpátky měli na letišti v BKK naštěstí ten správnej:)

- Za čtvrté na tenisky. Tam v tom vedru fakt nosit nejdou. Ale kupovat jo. A v outletu mají i to, co už jinde neseženu. Teda Conversky Light. Už se nedělaj, ale mě bavěj víc, než ty klasický. A v kotníčkový verzi byly ještě lepší. Jenže ty měli už jen pánský:(

 Aktualizováno 12. března -  poprvé naboso!

- Za páté na to, že mi neporostou nehty jak šílený. Fakt u moře jedou, jsou pevný, nelámou se. Ale kdo to má doháje furt střihat a pilovat?

- Za šesté na melír. Jdu dneska a jdu v čepici. Nebyla jsem...počkat... naposled 17. prosince a teď je 6. března. A protože u moře rostou vlasy jak lemongrass po dešti, je ten odrost  pekelnej. No a taky to vražedný  slunce v pohodě zvládne za měsíc a půl proměnit studenou blond ve žlutou žluklou zlatovlásku. Vyfotila bych se, ale to už by hraničilo s týráním dobrého vkusu.

- Za sedmé na českej chleba, český máslo, českej med a český brambory. Ne, tohle mi v Thaisku fakt nejde. Po jejich toastovým chlebu se mi dělá šoufl, nesolený máslo je taky dosti  hnusný, med chutná jak cukrová voda a i brambory jsou  vodový a  nasládlý.

- Za osmé na to, že minimálně čtrnáct dní neuvidím ani SOJOVOU OMÁČKU ani ÚSTŘICOVOU OMÁČKU a už vůbec ne RYBÍ OMÁČKU. Děkuji za pochopení.

- Za deváté na G6 party. Bude sakra co slavit. Tady se nám totiž mezi tím, co jsme truchlili po domově u moře, narodil Filípek, po Vopici Elle další G6 baby. Miminko, o který se škemralo taaak nekonečně a děsně dlouho. Dokonce jsme z Lanty posílali před víc jak dvěma lety balón štěstí, aby už neprudilo a laskavě se ukázalo:)

ještě jsem ho neviděla, ale bude to asi dost podobný
Nezapomněla jsem na něco? No samozřejmě! Leží mi  tady pod stolem a včera po příletu byla tak dojemně nadšená. Nejvíc teda z toho, že panička přiletěla s pekelnou alergickou rýmou, totálně zhulená Zyrtecama a s takovým jet lagem, že jí dala omylem nažrat dvakrát během jedný hodiny, a skoro to vypadalo, že doplní misku i potřetí....

- Takže za desáté (nebo za prvé?) na Bublinu. A na děti a rodinu, jasně. Ale s těma jsem si mohla volat a psát a skypovat. To Bublina ještě neumí. Jsou jí teprve 4, takže na mobil i počítač má holka času dost.

Takže tímto hlásím:  Bara´s back in town! ... nebo jak se to říká:)

7 komentářů :

  1. Vítej zpátky, Báro!
    Takže ty kalhoty jsou vysezený, jo? Tak to pěkně děkuju, já vždycky myslela, že jsem zhubla. Ach jo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tlustý lidi nenosí kalhoty 27 :-(
    Vím to, nosím 30 :-) Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem si brejle nasadila a dopadla jsem stejně. Ten krém je fakt bílej... :)

    OdpovědětVymazat
  4. ....vítej doma Báro...také bych brala "vysezený Lewisky" velikost 27..teda klidně i 28....já mám problém s 32....ale zase jsem si krásně "početla"...těším se na tebe....Dáša K.V.

    OdpovědětVymazat
  5. Také vítám doma....Jana

    OdpovědětVymazat
  6. já 33 takže vedu.,,příjemný pobyt.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj holky, díky za milé přivítání....na kaťatech nezáleží, to je jasný... Je a koukám, že Jana má jako profilovku mojí oblíbenou fotku:))))

    OdpovědětVymazat

×