Supertajné: Bára s Líbou v peřinách

Teď vám práskneme, co dělá Líba s Bárou v peřinách. Je taková tagová  blogerská hra. Něco jako odpověz na otázky a pošli to dál. Nám tag "v peřinách"  přeposlala Myyna z blogu Kaleidoskop. Takže my to máme  takhle:

...i když lepší by to bylo možná takhle:)



Bez čeho už půl roku neodcházím do peřin?
Bára: Ráda bych napsala - bez nového parfému, nového liftingového séra, sklenky zázračného blivajzu, po kterém  budu mít ráno o dvě kila míň. Bohužel. Už nikdy bez brýlí na čtení:( 


Líba: Bez baterky!!! Protože při té si čtu tři stránky /na víc nikdy nemám sílu/, abych nebudila Vopici s Romanem. Lampa u postele je moc velká a moc svítí. Nemám sílu měnit žárovku a už ani neprotestuji, že jsem utlačovaná a že mi není osm, abych si četla pod peřinou. A taky bez dudlíku. Abych ho mohla případně vrazit Ellí do pusy.

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Bára: Svůdné Sanssouci??? Žeby mi uteklo něco z nové prádlové terminologie? Protože  rokokový zámek si do postele fakt neoblíknu. Kdysi  jsem v něm byla a na mě moc kitsch.  Možná bylo myšleno svůdné dessous dessus. Tak to taky ne. Ale ani pyžamo nemám. Spím někdy jen tak, někdy v dlouhých nátělníkách. O. je nesnáší, v tom modrém prý vypadám jako tělocvikářka:)

Líba: Mně je to jedno. Hlavně když v tom není moc zima, moc horko, netáhne to, neškrtí to. Ale mám všechno a momentálně spím v tom, co potmě najdu v šupleti, který je cestou do postele - samozřejmě potmě!

Kniha?
Bára: Momentálně Dopisy Olze od zesnulého herce Julia Satinského. Psal je z vojny a ze zájezdů své lásce, manželce Olze. Krásné. Vtipné. Hravé. Zamilované. Prdlé. Ale jinak mám se čtením před spaním problém. Otevřu knihu, podepřu si hlavu rukou a... usnu. Takže někdy si jen podepřu tu hlavu a knihu neobtěžuju.

Líba: Neumím moc číst jednu knihu. Kromě severských detektivek. Ty zhltnu bez prokládání. Ale již několik let mi na nočním stolku doslova překáží Staré řecké báje a pověsti. Ty když se naučím, tak budu v něčem lepší než Roman. A to bych ve vědomostních hrách dost potřebovala!

Kosmetické rituály?
Bára: Sprcha. Se mnou se prostě pod stan jet nedá a na chalupách mi musí v létě věšet konve s vodou  na strom. Je mi líto. 


Líba: Taky sprcha. A furt si mažu ruce krémem. Všude se nějaký válí. Dost často ty tuby ani nezavírám a Roman z toho šílí.

Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Bára: Před spaním nejradši bylinkový čaj. Alkohol mě bohužel neuspává. A nejde každou noc poskakovat do rána:)

Líba: Jen když do noci sedím u počítače, tak si dám Radlera značky Zipfer. Kupujem ho v Rakousku a nechutná chemicky, což se o ostatních říct nedá. Jinak piju vodu, z vodovodu.

Chrápu?
Bára: Cizí chrápání mě vždycky probudí. Moje mě nevzbudilo ještě nikdy. Považuju to za jasný důkaz, že nechrápu!

Líba: Do smrti budu tvrdit, že nechrápu.

Snídaně do postele?
Bára: Nikdy mi nebylo jasný, proč bych měla jíst v posteli. V posteli odmala jím jen, když jsem nemocná. A to není nic moc spojení. Takže ne, děkuju. Ráda se odpráskám do kuchyně nebo na terasu:)

Líba: Co to je? Momentálně znám jen dítě do postele. Ale jen místo snídaně!

3 komentáře :

  1. :D rokokový zámek! No je to tak a já si toho ani nevšimla a to jsem frankofonní (že by stoupenka generalissima Franca? ;) ) Každopádně, pobavila jsem se výborně :) Dík!

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem si pro změnu koupila děsně drahou noční košili, černou s volánky a sexy. Vypadám jak netopýr, asi Libuško jí dostaneš k narozeninám, takže žádné sexy po šedesáti se nekoná, je mi smutno

    OdpovědětVymazat

×