Dnešní rychlý tip - holinky a víno

Nejsou značkové, nejsou stylové, nejsou trendové.... jsou gumové. Koupila jsem je předminulý týden v plném slunci v nějakém šitšopu. Že v nich budu chodit se psem, až začne na podzim podzim. Pes je na chalupě, podzim začal už v létě a já v nich jdu teda za chvíli do centra.




Tak jsem ráno vlítla na balkon, otrhala trochu vína, co je na víno, strašně dobré, ale tak aromatické a agresivní, že ho nemůžu jíst, vyfotila vám nejvhodnější  boty na dnešní vodní den (kdyby někdo tápal, co obout), jdu si najít voděodolnou řasenku, místo červenýho auta, které mi zase synek s dovolenim zabavil, si beru žlutej deštník a letim.

A jestli mi ty holiny nadělaj puchejře, dobře mi tak. Až doma jsem si bohužel přečetla, že se jedná o "vysoce módní" obuv nevhodnou do extrémních podmínek. Eeee... nemyslej tím náhodou déšť, že ne?



Hezký den a nenakupujte v šitšopech! Ani v záchvatu "nutně okamžitě potřebuju něco novýho"

(Shit shop - obchod s věcmi podivného původu. kde prodávají  podivné prodavačky s podivným přízvukem. A já se utěšuju, že jsou z bývalé Jugošky:)

2 komentáře :

  1. :D ....ano, tak tyhle parádní šitholinky I MUST HAVE!! Hele, vypadají fakt moooc dobře, tak dej pak echo, jak zvládly dnešní uplakaný den.
    PS: Já kdysi dostala parádní holinky se slunečnicema. Ale obdarovatel si nevšiml, že mám ladnou 39 a dostala jsem parádní holiny velikosti futrálu na housle. Tak hnijou ve sklepě, páč ani na zahradu nemohu použít.
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý, vydržely a já taky. Takže je to v suchu:)))

      Vymazat

×