3. NE!DOKONALÁ Party- tohle se na vás chystá!

Hele, nedělejte Zagorku a doražte! Protože  tady bude v pátek od sedmi  ten náš večírek. Dress code je  něco mezi "Creative black tie" a "Ježišmarja nemám co na sebe", prostor krásný a co se bude dít, se dozvíte právě teď:


V pondělí jsme se sešly v Tapas Baru MIRÓ s panem majitelem, abychom se ujistily, že byl při smyslech, když nám kývnul na naši párty. Prý byl, ničeho se nebojí, můžeme i hlučet, protože jeden soused je v zahraničí a druhý totálně hluchý. Jupí! Ani o to zrcadlo se bát nemusíme, je napevno a jednu dvě padající holčičky ( NE! Nebudeme to my s Líbou!)  v pohodě snese.

Bára, pan majitel, Líba a  zrcadlo, ve kterém si budeme kontrolovat rtěnky!

Pak nám vyprávěl, jak se ženou rádi cestují a na těch cestách se zamilovali do španělských tapas a tapas barů vůbec. Bavilo je nejen rozmanité jídlo v malých porcích, ale i příjemný šrumec, kdy se hosté střídají  u  baru, objednávají si různé malé delikatesy a ďobání, k tomu dobré pití a s tím pak postávají nebo posedávají, povídají si mezi sebou, a když svůj malý talířek slupnou, jdou se natlačit na bar pro další mňamku. A sklenku:)... Aby se tenhle prázdninový zážitek dal zopakovat třeba v prosinci a v Praze, rozhodli se otevřít v létě svůj smíchovský  Tapas Bar.

A my jsme tu byly jednou s holčičkama z naší G6 na večeři a hlavně  na cavě a okamžitě jsme věděly, že tady se bude líbit i vám. A teď vám napíšeme, co nás v pátek čeká. Tedy kromě jídla ( doporučejeme doma NE!večeřet a nacpat se až tady) a pití (že by si ve špajzu dal někdo před odchodem lahvinku nepředpokládáme:)

A takhle nějak jsme si to vymyslely:

Pátek 7.11. od 19 hodin, Tapas Bar Miró, Stefánikova 46, Praha 5


18:30 Přichází Bára s Líbou, krutě rozhodnuté, že si nejmíň do devíti nedaj ANI JEDNU skleničku bublinek.
Jsou děsně nervózní, melou pátý přes devátý a snaží se nerozsypat mejdlíčka, která mají vydělat nemocné Eli na novou trampolínku, a z tašky, kterou snad nenechají doma, štrachají pidikolekci NE!DOKONALÝCH řetízků.

19:00 Začíná večírek. Líba s Bárou koukají ke dveřím a  utěšujou se, že snad do půl hodiny dorazíte. Protože bacha!!! Pak  to začne!

19:30 Líba si vymyslela, že večírek  "oficiálně" zahájíme a Báře se udělalo trochu šoufl. Ale jo, to dáme. Protože vám budeme chtít něco říct. A stopro si tu řeč dopředu skoro připravíme, ale pak to nějak nestihneme, takže možná budeme trochu mimo...ale zase takový hovadiny, jako z našeho prezidenta, z nás určitě padat nebudou.

20:00 Jupí! Hudební a tím pádem kulturní vložka. Zazpívá naše Marta. Marta Marinová je herečka divadla Sklep a zpěvačka. Taky zpívá v Linha Singers a miluje jazz. Vydala sólové album se jménem Ta láska a stejnojmennou písničku musela věnovat Líbě, protože by to jinak  nepřežila. A to všechno je napsané i na bukletu alba a můžete si to přečíst na místě, páč ho Marta bude mít s sebou. Na kytaru ji doprovodí Péťa Tichý. A POZOR vystoupení začne opravdu přesně v osm, bo není čas ztrácet čas!

21:00 Konec kultury, jde se pařit! A jíst a žvanit a hihňat se a děsně pomlouvat ty, kteří nedorazili. Jen bacha! Neni fakt dobrý drbat někoho, kdo nám zrovna na baru funí na záda:)

A tak do deseti hodin, ale doufáme, že zmizí dřív, si budete moct koupit domácí mejdlíčka z limitované  kolekce, kterou pro nás vyrobilo BON AMI. Celý výtěžek půjde na tu trampolínku pro nemocnou Elišku z nadace Pink Bubble (více ZDE). A pak ještě ty naše milované NE!DOKONALÉ řetízky. Deset jich pro vás máme ve velikosti Bára a deset ve velikosti Líba. Na krk nebo namotat na ruku.

No a teď už si Bára s Líbou snad konečně taky dají ty bublinky! Skleničku Cavy, prosíme! Nebo víte co,  radši celou láhev... Moc se na vás těšíme:) A ještě pár fotek, abyste věděli, do čeho jdete:

Moc milá slečna servírka:)














P.s. Jedna technická na závěr. Vyjednaly jsme s panem majitelem, že si každý může založit účet na baru na své jméno. Na své opravdické jméno! Páč až to tam budem zavírat, tak abychom se z toho účtu nepřevrátily my. A dík, že nás čtete!

2 komentáře :

  1. Milá Báro a Líbo. Večírek to bude jisto jistě fantastický a zcela jistě vstoupí do dějin "povedených taškařic" :)
    Už po předchozích článcích jsem se vyzbrojila teoretickými znalostmi Miró Baru...., teď ještě nasbírat tu praxi :) Pokud to klapne, sedlám svého oře, beru nějakého řidiče na cestu zpět, beru plnou polní (jelení lůj, kapesníčky, nějaké vonítko) a igelitku na mejdla !! (snad do ní cestou domů nenablinkám).
    Parádní den/večer :) Kat....

    OdpovědětVymazat

×