No ale fuj, tenisky....

Nikdy, nikdy, nikdy si TO neobuju! TO znamená boty sportovní. Dřív s se jim všem řikalo botasky a zvedal se mi z nich žaludek. Teď se jim řiká běžecké boty, reklama je povýšila na MUST HAVE a mně přijdou furt stejně debilní. Jen bohužel děsně pohodlný. Takže....



První dospělé "botasky" byly nezničitelné kožené Levisky zakoupené na konci devadesátých během natáčení nějaké německé sr.... Točilo se v lesích na berounsku a po týdnu mi bylo jasný, že buď zůstanu u střevíčků a skončím s tlumočením u filmu, nebo se přezuju a zachráním si nohy i práci.

Pak dlouho nic a teď tohle. A důvod dost podobnej. Němci. Teda Německo. Teda Berlin. Vycukala jsem se, že to v sandálech nedám, a zakoupila si před naším berlínským výletem tyhle boty - jakože na dlouhé túry po památkách a architektonických skvostech. Cha. Vytáhla jsem je jen první den a pak už lítala v sandálech. Protože na přemisťování mezi krevetama a růžovým vínem běžecký boty fakt nepotřebuješ:)

Ale od konce prázdnin v nich chodim pořád.  Hlavně na dlouhý čoklí procházky. Dáváme ráno 5 kiláků a jsme obě dost hotový. Až si po rozváleným, uvařeným létě dám kondičku trošku dokupy, zkusíme s Bublinou možná i trochu popoběhnout. Když na to máme ty boty. Jsou fakt boží, jako peříčko... a daj se úplně příjemně nosit i naboso.

Ale ve městě mě v nich neuvidíte, to přísahám:) Nejdál jsem se takhle obutá odvážila včera (pěšky, jak jinak) do nákupního centra Arkády a připadala jsem si jako v těch snech, kdy má člověk triko pod zadek a zapomněl si doma kalhotky:)

3 komentáře :

  1. Hmmmm, dobrý výběr :) Chca nechca, jsou to prostě holčičí roztomilé botičky... a věřím, že pohodlné.
    Já mám na běhání taky "němce", boty od bráchy Pumy (Rudy Dasslera), zlatý dobrý "adydy".
    A už se těším, až vyběhnu.... :) Tak ať vám to s Bublinou běhá!!! :) Kat....

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tyhle botičky jsou moc gut,určitě by měly v botníku čestné místo :-)),zatím mně stačí když ráno vyběhnu s AB ve starých,neochozených,poděděných ale mega pohodlných NB(je super že mám buldoka,ten toho moc neuběhne)!

    OdpovědětVymazat
  3. Presne, hlavní je, aby byly pohodlný...a aby se člověk hejbal:))

    OdpovědětVymazat

×