Pět věcí, které mi zlepšily život!

Přiznám se. I na mě dolehla krize. Nic mě nenapadlo a navíc mi to ani nevadilo. Asi se mi tím letním horkem uvařila hlava. Ale už jsem po více než dvou měsících zase online. Dnes je to o mých best of nákupech za posledních pár týdnů. A už taky chystám pár zážitkových tipů - co rozhodně vyzkoušet někdy a co NIKDY! Z toho se převrátíte!
Vopice... už ji ani neunesu... No, poslední dobou mám pocit, že ani sebe neunesu...

Purotatto mi dělá dobře na duši, Kiehls na hlavu, Ferragamo na nohy, Arden na pusu a M&S na břicho...
Purotatto - nejkrásnější vůně do bytu na trhu. Je italská a je to novinka. A je naprosto božská! Cákám ji na sebe i místo parfému. Roman doslova šílí z té intenzity. Samozřejmě, že mu tvrdím, že ji vypustím do vzduchu jen jedním stříknutím. Samozřejmě, že když se nedívá, postříkám s ní i chňapky na nádobí! Dostala jsem ji přímo od dodavatelky Nicole. A vlastně ještě nevím, kde se dá přesně koupit. Ale když jí zavoláte, můžete ji mít i vy - třeba ve svém obchodě. Mimochodem, oblečení této značky je taky úchvatné. O tom zas někdy příště.
Kiehls je úchylka. Miluju tuhle značku. Tohle je můj poslední nákup z kyperského letiště. Značka je tam levnější, než u nás. A to i třeba skoro o 500 na krému a navíc mi paní dala tolik vzorků a taštiček... V Praze je obchod na Novém Smíchově. Chcete-li značku vyzkoušet, osobně bych šla do séra s čistým obsahem vitamínu C. To je ta bílá krabička.
Můj život před Vopicí byl plný bot na vysokém podpatku. Dnes se to znovu učím a tak jsem nutně potřebovala boty, ve kterých vydržím celý večer. Těch - v kterých nevydržím - je totiž plný botník. Blahniky jsem za trest přestěhovala do komory. A tak jsem byla pečlivá a poctivě jsem prošla celou Pařížskou a zjistila, že nejpohodlnější boty má Ferragamo a že to není jen reklamní trik. Navíc tam maj tak pěknýho a milýho prodavače, že se budete převracet nejen z těch bot, ale i z něho.
Jasně, všichni už ho mají... Nejlepší věc na rty ever! Já si tenhle balzám koupila v letadle. A stál cenu dvou panáků.
M&S food... moje slabost. Miluju jejich jogurty, humusy, hranolky z mrkve a taky dresingy. Taky vlastně miluju jejich maso a saláty. Když není čas ztrácet čas, večeře je hotová za deset minut.
Tak to je pro dnešek vše. Chystám vám historky z dovolené na Kosu, zákazu vstupu do letadla, skyboxu v 02 aréně a taky - jak jsem hrála ovci. Taky se chystám do Říma a na Kanáry. Tak zážitků bude asi dost...

1 komentář :

  1. Hm,hm tak to je vyšší dívčí:-))),já miluju potraviny z MS a nejlépe ve slevě...

    OdpovědětVymazat

×