TIP NA DÁREK - Denní krém pro zdokonalení pleti. Vyzkoušely jsme za vás!

Denní krém PURE FUJI je fakt úplně skvělý na podzimní pleť vyřízenou z kombinace vlezlého počasí a přetopených interiérů. Opravdu se vyrábí na souostroví FIJI a moji pleť, kterou jsem s nástupem podzimu začala i na den mazat nočním krémem, dal zase dokupy. Nedostat ho už pod vánoční hvězdu, chtěla bych ho pod stromek:)

Ne, opravdu si nevymýšlím, fakt jsem ho dostala k otestování ve chvíli, kdy jsem si lámala hlavu,  čím se mám namazat. Jak se spustí topení, nejen, že mi okamžitě otečou oči, ale taky se totálně vysuším. Nesnáším to.

Takže jsem si krémem Pure Fiji napatlala obličej  hned předminulou neděli, když dorazil. Na zahradě, uprostřed hrabání listí. Není čas ztrácet čas, to je jasný. Ale před tím jsem ho pro vás vyfotila... sluníčko mu sluší. A olejíčku s tělovým mlékem, které dorazily s ním, taky:)


Prví dojem

  • Není parfémovaný: Je cítít tak nějak ... zdravě. Nebo oříškově? To je ono.
  • Je hutnější: Chvilku trvá, než se vstřebá. Ale pak nemám během celého dne ani jednou nutkání se dokrémovat! To jsem nutně potřebovala!
  • Je hypoalergenní: Jsem alergik a nedráždí mi ani pleť a hlavně - ani oči. Protože já když se mažu, tak se s tím moc nepatlám, a krémy se mi dostanou často i tam, kam nemají... tedy do očí:)
  • Má pumpičkový aplikátor: Přesné a hygienické dávkování mám ráda. Spotřeba krému je díky jeho výživnosti malá. Jednou plnou dávkou (stlačením) si namažu obličej i dekolt.
  • Design flakonu: Super, minimalistický, bílý se zlatým písmem, přesně můj styl...jak vidíte na fotce z koupelny:)
  • Cena: 1.205 Kč. Krémy kolem tisícovky, pokud fungují, jsou pro mě OK. A tenhle bych k nim určitě zařadila:)

Pro koho je vhodný 

Pro mě určitě. Myslím, že by byl super i pro Líbu, která má ještě sušší pleť. Původně jsem jí ho chtěla po testování dát, ale má smůlu:)

Je maximálně hydratační, proti vráskám, sjednocuje pigmentaci. JUPÍ... to potřebuju!

Hodí se  pro pokožku s nevyváženým tónem,  postiženou photoagingem (stárnutí sluncem), suchou nebo s ucpanými póry.

Už se mažu 10 dní

Denní krém PURE FIJI  slibuje v názvu zdokonalení pleti. Na to jsem tedy byla zvědavá. Moc jsem si pod tím neuměla nic představit...kromě toho, že bych měla po namazání pleť jako Líba... ale nic takového v příbalovém letáku bohužel nepíšou. Ale po těch 10 dnech (občas se s ním namažu i na noc) můžu říct - opravdu je pleť hladší, bez obvyklých podráždění, sjednocenější, míň flekatá... prostě lepší:)

Zřejmě je to podílem oleje z posvátného stromu DILO. Taky jsem o nem slyšela poprvé, takže jsem k němu okamžitě vygooglila tuhle informaci:

Olej pocházející ze stromu Dilo tlumí bolest a podráždění a podporuje růst zdravé pokožky. Jeho jedinečná schopnost posilovat vlastní regenerační systém pleti je známa již po staletí. Ostrované jej považovali za posvátný darpřírody a věřili, že bohové přebývají v jeho větvích. Díky svým léčivým účinkům je Dilo olej hojně a široce využíván dodnes.

Dilo olej je čistý olej, který vzniká lisováním za studena a kůže jej velmi snadno absorbuje. Obsahuje esenciální mastné kyseliny, které zmírňují řadu kožních onemocnění, zklidňují záněty i různá podráždění kůže a napomáhají procesu hojení a regenerace.

Použití: pokožka podrážděná sluncem a větrem, vyrážky, dermatitidy a ekzémy, dehydratace, bodnutí hmyzem, akné, podráždění po holení, stavy po mikrodermabrazi, radioterapii a chemoterapii.

Takže tenhle denní krém si pěkně nechám na podzim a zimu, myslím, že mi těch 50 ml přesně tak vyjde...a teprve na jaře se vrátím k něčemu lehčímu.

P.S. A docela bych vyrazila na FIJI. Kamarádka tam byla a ty fotky...nádhera! Jo, a prej  tam už vůbec nejsou lidožrouti. Fakt!

A mají teď slevu:  30% sleva na veškeré produkty PURE FIJI se slevovým kódem "skolastylu". Navíc při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma. Akce platí do 26.12.2015.



2 komentáře :

  1. Haleť, tak tuhle kosmetiku jsem vůbec neznala!! A zrovna přemýšlím, že je čas na změnu!! Já mám pleť suchou tak, že občas vypadá jak zmuchlaný papír od sekaný.... (obzvlášť teď, když kojím)...., takže jestli mi to pomůže....tak...tak....Ti pěkně poděkuju...ve Slavonicích. Vážně díky za tip, mile mě překvapila i cena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mažu se tim furt a dobrý... ze začátku jsem si musala zvykat, že to neni takovej ten krém, c se hned vpije, ale fakt mi dělá dobře:)

      Vymazat

×