Slavonice Fest - Letos to bude květinový mejdan! A trochu punk.

Když jsem je viděla poprvé, chtělo se mi lítat. A tančit. A mít něco s Bergerem. VLASY. Letos si tohle všechno splním...skoro:) Jen pan Forman neměl odcházet, dali bychom je stějně. VLASY budou zahajovat náš pátý SLAVONICE FEST a my ten večer pojmeme jako poctu skvělému režisérovi a svobodě. Dáme si kytky do vlasů, zvoňáče, pivo nebo trávu a protancujeme se celým večerem až do rána. S Vlasy i bez, s Tonyou Graves a DJ Peterkou. To prostě chceš!
Fotka z vyhlášení Hippie Golf Cupu... jako důkaz, že květovaný oblečky máme připravený:)

Trochu jsem nechala unést, ale fakt. Tenhle zahajovací večer bude stát zato. Slavonice Fest - středa 1. srpna. Opravdu půjdeme za hipíky a doufáme, že většina publika v letním kině nezklame a přijde taky jako děti květin. VLASY pod širým nebem...to bude pecka. Já si stopro zapletu noc před tím copánky a pak budu mít na hlavě opravdickej... krepák. 😀 Ještě řešíme, kam postavit v kině nějaký pořádně bytelný a hlavně dlouhý stůl, protože je nás tam hodně, kteří jakmile zazní Bergerova I GOT LIFE, se sápou na stůl a nic je nezadrží. Ani nízký strop s lustrem a zbytky krůtích hodů na nádobí po sousedovic babičce. Vím, o čem mluvím!

     

Až dozní závěrečná LET THE SUNSHINE IN a my zamáváme panu režisérovi a taky panu kameramanu Ondříčkovi, vyrazíme všichni do Kulturáku na koncert Tonyi Graves. Forman odešel z Prahy točit filmy do Ameriky a Tonya přišla z Ameriky zpívat do Čech. Tak proto. Koncert bude taneční, a protože v Americe Tonya ve Vlasech zpívala, určitě zařadí i něco z nich. Možná to bude chtít i jeden stůl do Kulturáku. Po koncertě pokračujeme afterparty s DJ Dr. Peterkou. Když jsem zjistila, o koho jde, málem mě švihlo. ("Áčko, to je TEN Peterka?" psala jsem kamarádce. "Jo, to je ON a hraje skvěle," odpověděla Áčko.) Ten vás bude bavit. Kdo zná počátky punku v Čechách, nebo četl například knihu Vladimíra 518 a jeho týmu Kmeny 0, ví, o kom je řeč.


A  ve čtvrtek ráno hned v 10 vyrážíme do kina! A jedeme až do neděle: 65 filmů, 12 koncertů, výstavy, promítání i dílna pro děti, vtipný festivalový bus do Maříže, večírky, kamarádi, vedro, rybníky... léto. Co chceš víc? Já nic! Tak přijeďte:)

Všechno o festivalu, akreditace, vstupenky, program, ubytování najdete na www.slavonicefest.cz a novinky na festivalovém Facebooku .

 


 

















P.S. V Bambittas fashion shopu na Horním náměstí připravuje Babeta kolekci v hippie stylu, možná bude i malování hennou... tak žádný stres, všechno se zvládne na místě. Pojďte do toho s námi! 

1 komentář :

×