Když matka na mateřské dovolené podniká

Poslední měsíce jsou fakt šílený. Nahrnulo se toho prostě moc. Sklep měl výročí 45 let, spustili jsme KOMBE a Vopice je chytrá jako vopice. Navíc jsem si dala závazek, že do léta zhubnu těch posledních 10 kilo, co jsem si přísahala. No jak myslíte, že to dopadlo?
Kampaň pro ZOOT.cz. Ale sledujte nás na FCB, tady se dozvíte víc! Budeme rádi, za každý váš like!
Oslavy Sklepa byly velkolepé, pokřtili jsme jeden film do televize a jeden do kina. Moje nejlepší role byla role ovce. Jinak všude vypadám jako pani, co neví, co by ještě sežrala, vypila a vykouřila.

První měsíc jsem zhubla pět kilo tuku. Druhý jsem vyžrala dvě zpět. Třetí jsem je zhubla a teď už jsem zase v programu. Konzultuju to denně s Alenkou. Ta je taky v programu. No pravda, od čtvrtka jsme se navzájem neozvaly. Že by dietní chyba?

Taky miluju KOMBE! Je to korejský ženšenový čaj, který jsme rok chystali, než jsme ho uvedli na trh. Naprostá špička mezi ženšenovými přípravky. Chtěla jsem dělat něco vlastního, čemu bych věřila a co by bylo i tak trochu moje. A tomuhle čaji já prostě věřím. Díky němu jsem celou zimu nebyla nemocná, takže ho pije už i Roman, který nikdy nepije nic. Tátovi se srovnala cukrovka, máma spí celou noc. Rodinnému známému dělá dobře po mrtvici. Komu zafungoval na libido, neprozradím. No, obecně je to neuvěřitelnej nabíječ energie. A rituálně ho pije už celý okolí. Je to pecka pro všechny, kdo chce něco udělat pro sebe a nechce se rvát práškama. No, více si můžete přečíst www.kombe.cz.

Jo a novinka z posledního týdne. V pondělí jsme měly s holčičkama G6 párty. Sice jsme si hrály na somiliérky, ale až po třetí flašce jsme zjistily, že pijem sladký šáňo. No dopadly jsme jako čuňata. Počet brufenů na skupinu 11, z toho já nic, jen 3 KOMBE. KOMBE totiž výborně funguje na kocovinu!!! Vážně!

A Vopice se dostala do školky! Tzn. bude víc času na vše. Protože každý telefonát či mail je vykoupen nějakým průserem. To, že je a vše okolo ní imrvére počmáraný už neřeším. Už ani neřeším to, že z ní ty fixy nejdou umejt. Po uklízečce je uklizeno zhruba tak 10 minut. Pravidelně stojí nahatá v okně. Zásadně vše stěhuje z místa na místo. Neustále se svlíká. Furt leze do vany.  Nejraději chodí v mých botech a 3X ZA NOC vyžaduje mlíko!!! To vše, mi bere poslední kapky volného času.
Ale to se změní a zase to tu rozjedem!

P.s. Taky jsem tento týden skoro ve čtyřiceti uvařila svojí první omáčku! Vlastně 2 najednou… Dopadly excelentně! Zvládla slepit stan, zasklít Vopici brejle (vydržely jí přesně 48 hodin). Zprodukovat tři představení. Vyřídit 345 telefonů. Dva mejdany.

P.p.s Zítra mě čeká mytí oken, praní záclon, návštěva tchýně, nevlastních dětí a vlastní švagrové. Jdu si dát KOMBE a říkejte mi Xena. Tak čau!

P.p.p.s. Bude vedro, vezmu si šaty. A jestli řeknou, že jsem nezhubla, nebo neřeknou, že jsem zhubla, tak se vážně převrátím!

Aktualizováno 21:22 - Poslala jsem link na tento článek Alence s komentem, jak úspešná jsem ve své změně životního stylu. Odpověděla mi: "Dnes od rána nalitá, ale jídelníček v pořádku."

Zřejmě něco dělám špatně! Asi si jdu dát dvojku!

2 komentáře :

×