Přepadovka u Líby v PURE DISTRICTu

 Není čas ztrácet čas, říká paní Líba. A paní Bára to tedy už říká taky. Nejlepší je stihnout všechno jedním vrzem. Tak když už jsem byla s mámou v Budečské ulici shánět látky na šaty, přepadly jsme Líbu v jejím novém  showroomu PURE DISTRICT. Je to hned naproti.
Líba je ve smyku, nepředpokládám, že sem v nejbližší době  něco ještě napíše, to ale neznamená, že se nedozvíte, co dělá.
Líba s Luckou o svém novém projektu říkají tohle:
"Do PURE DISTRICTu si  můžete zaskočit na šálek KOMBE, nakoupit, vyzvednout zásilku objednanou online a hlavně, otestovat WHAMISU, náš první kosmetický MUST HAVE podzimu! Doufáme, že Vás okouzlí i italská bytová vůně Purotatto. A za všechny nákupy od nás dostanete dárky. Vítejte ve světě dlouhověkosti, ve kterou my věříme. Nikdy vám nebudeme nabízet nic, co jsme do detailu nevyzkoušely a co by nefungovalo." To všechno samozřejmě s mámou chceme, tak jsme se tam vnutily, abychom zjistily, jestli holky na svém webu nekecaly. Nekecaly. A když už jsem měla v tašce foťák, hned jsem si naši návštěvku cvakla. Mámu s Líbou na fotce pohromadě ještě nemám.
A taky jsem musela odnést Líbě mikinu, kterou si nechal Táni nejstarší Franta na večírku po koncertě Vojty, aby ji Líba vzala, až půjde s Ellou do školky a nechala ji tam Táně, až si přijde vyzvednout Lojzu. Orientujete se v tom, že:)


Vyber si své KOMBE, sundej ho ze stěny a nezapomeň si přečíst citát, který se pod každým balením skrývá. Pod druhým zleva ve spodní řadě stojí:"Ten nejpomalejší, který neztratil z očí cíl, jde stále ještě rychleji než ten, který bloudí bez cíle". Tak jestli si pro svůj ženšenový životabudík (a protikocovinovník:) půjdete za Líbou do PURE DISTRICTU, šáhněte laskavě  jinam, at si přečtete zase něco dalšího a děsně chytrýho.

Líba ukazuje mámě na protější stěnu, kde budou už brzy police s přírodní kosmetikou. Ta se momentálně tísní na stole, vypadá křehce, čistě a tak asijsky - což miluju, takže si okamžitě říkám o vzorky a doufám ve věčnou krásu. Jeden je pěnový na vyčištění pleti, druhý tonizační, třetí krém na den a čtvrtý na oči.  


A bytové vůně - ve spreji, tyčinkovém difuzéru i svíčkách.


Důkaz, že holky na webu nekecaly - každá jsme dostaly sklenku  Kombe - nejlepší je zalité horkou vodou - ne vařicí, ale tak akorát.

Líba s Luckou to mají v Pure Districtu moc příjemný, doporučuju tam vlítnout co nejdřív, police už by měly být tenhle týden dodělané:)

P.S. Naproti v látkách Červený jsme sehnaly světlemodrou šatovku na model Odpolení pouzdro a na druhém rohu v látkách Bolena Tex černou na model Malý černý pouzdro. Máma má prostě pouzdrový šaty nejradši. Když jsem v těhle končinách, nikdy nevynechám i Asia Shop kousek odsud na Francouzské. Kdo vaří thaisky, ten se bez něj neobejde.

Žádné komentáře :

Okomentovat

×