Co dělat, když nevíte co dělat?

Jděte se někam najíst a něco si koupit! A začněte třeba ve Wine food marketu na Smíchově. Já zde obvykle začínám obědem. Není to levné, ale je to dobré! Porci obyčejných těstovin pořídíte okolo 150 korun a více.



Co si dáváme pravidelně je ciabatta s olivovým olejem. Recept je opravdu jednoduchý a všemi Italy milovaný. Prostě si do čehokoliv nalejte olivový olej, osolte a natrhané kousky ciabatty do něj namáčejte. Ideální předkrm, než vám naservírují hlavní jídlo.

No správně jste uhodli, že Sachr dort asi nebude z italského obchodu. Je ze Slávie, kde se o víkendu jen těžce hledá stůl, národnost střídá národnost a obsluha neví, kam dřív skočit. Naproti byl totiž Dyzajn Márket a strašná zima.
A co že mě tam zaujalo? Zahrada na niti, náramek a korále. Nejsem totiž moc alternativní, namám ráda batiku a drobné ruční práce ocením sporadicky. Jsem už na to stará nebo zralá? Ikdyž doma si po vytaření úlovku z mé Prady mysleli své!


 Mohlo by vás zajímat:
Wine Food Market s.r.o. je italská prodejna, tržnice, jídelna a pekárna v jednom. Sídlí na pražském Smíchově a já už tam chodím tak jen jednou za měsíc. Mám to tam sice ráda, ale přijde mi to předražené. Mé rozhodnutí utvrdilo rozhodnutí obchodu, prodávat papírové tašky na nákup. A že vás jeden nákup vyjde na tisíce, by právě majitel mohl ocenit taškou zdarma.

Dyzajn márket, prodejní výstava autorské tvorby sice není pro mě, ale vy se zajděte podívat. Ikdyž nikdy neříkej nikdy! I já zde něco ulovila.

Zahrada na niti je rozhodně originální tip na dárek či dekoraci do bytu! Kokedamy - závěsné levitující rostliny v kulovitém balu si prostě zamilujete!

Líba

Žádné komentáře :

Okomentovat

×