Kabelky: Když se potká Michael Kors s LONGCHAMPkou

Tak jo, máme nový kabelky a musely jsme je společně vyvenčit. Taky jsme musely vyvenčit Vopici. I když ta ten den zrovna nebyla v hlavní roli... Já původně chtěla barevnou crossbody a Bára béžovku. Občas se to ale smekne, jako koneckonců dost věcí, co děláme s Bárou...společně. :)

L: Bože, ta fotka je jako před a po... redukční dietě! :)


L: Vopice už není v korbě, ale dostala sporťák a tak už není kam dávat telefony, klíče, krémy na ruce, lesky na pusu, tužky, kapesníky a něco k jídlu. Ano, tím vším jsem ji obkládala. A tak jsem se rozhodla, že si koupím novou kabelku. Jen jsem chtěla být trochu z levnějšího kraje... Ale já jsem toho Michaela Korse vlastně vážně nutně potřebovala!

Takže, byl pátek, klídek. No stres, bohužel jen do té doby, než jsem chtěla najednou přenést asi 8 metrů: počítač, Nutrilon, kapesníky, diář, tužku, plenu a v puse už nevím co... No jasně, že jedinej počítač se urazil a upad. Naštěstí to není žádnej plasťák a miluje mě. Dopad na hranu a ohnul si ji a vlastně si hejbnul celým ksichtem. Ano, rozrušilo mě to. Ale fungoval!!!

Jenže, co s tím? Zavřít pusa mu nešla a stolní počítač jsem z něj fakt mít nechtěla. Zvláštní bylo, že po tom, co jsem zjistila, že funguje, jsem intenzivně začala myslet na Michaela Korse, kterýho si pověsím okolo těla.

Zkrátím to, oficiální servis Lenovo  mi chtěl poslat do Polska a to se opakovalo u dvou. Naštěstí máme s Bárou na počítačový nemoci Adama, který mi poradil jeden servis v Malešicích. A tam jsem jela osobně a pánovi vysvětlila, že když se bouchne blatník u auta, tak se taky hned nemění a že on je přeci tááááák šikovnej, že to nějak něčím vyklepe. Vyklepal, prakticky na počkání, ani nic nechtěl. Nebojte, dala jsem mu... peníze... A tak jsem navíc tak strašně ušetřila, že bych si mohla koupit i dražší kousek. (vzkaz pro Romana: Miláčku, tvůj iPad je dražší než moje kabelka, neboj! Ale teď koukám, že za mini bych tu kabelku vyměnit mohla a ještě by mi doplatili.)

Dobrý den, jsem Michael, nechcete se posadit? Říkají mi Longchampka... moc ráda, dík...
B: Volám Líbě, že ji nutně potřebuju po tý dlouhý době vidět. Záminka je jasmínový olejíček, který jsem jí přivezla z Thaiska. Samo, že mi jde ale o něco úplně jinýho. Nutně jí potřebuju ukázat svoji novou panenku. Teda kabelku. Což vyjde nastejno. Je modrá a já si nejsem jistá.... chtěla jsem  béžovku. Neměli. Líba nejdřív, že neví, jak to stíhá,  že Elle lezou zuby a má fičák.... a najednou v neděli otočila. Jasně přijeď. No jasně! Tušim, že má taky něco, co mi děsně nutně potřebuje ukázat..... Jestli ona má béžovku, tak mě snad švihne....

Bára měla dobrý nápad, že bychom měly zaznamenat making of... Bára fotí z křoví...
jak Líba fotí kabelky.  Elly v kočárku si samozřejmě nikdo nevšímá...natož, aby nás napadlo ji aspoň jednou cvaknout...

... protože máme tolik věcí na práci. Líba s kabelkou totiž musí vyfotit ještě Báru....

...jak Bára (samozřejmě taky s kabelkou, která jí děsně překáží) fotí , jak ji Líba s kabelkou fotí...  no byl to děsnej fičák.



Tak tohle jsme dělaly ve středu v poledne. Oběd jsme si bohužel nevyfotily. Ale byl to jen takovej lehkej fastfood - deci vína, domácí citronová limonáda a kapučíno

Ale pak Bára správně navrhla, že bychom měly vyfotit i Vopičí kabelku, aby jí to nebylo líto...

B. - Nejlepší je, že já nemusím vysvětlovat, jak se doma objevila další kabelka. Jednak je v tý modrý barvě tak neviditelná, že si jí NIKDO zatim ani nevšim a pak... je to vlastně  vánoční dárek. Miluju poukázky! Jestli někdo tvrdí, že je nechce, že jsou neosobní... Tak sem s nima! A protože Líba psala v příspěvku o jarních trendech, že podle Vogue frčí vodní barvy, prohlašuju tuhle modrou pro sezonu jaro/léto 2014 za barvu moře před bouřkou. Není zač, madam Wintour, ráda pomůžu :)




Holky, jděte si koupit taky nějakou kabelku! Zara a Mango je vždy sázka na jistotu!


6 komentářů :

  1. Vy jste legrační! Ráda vás čtu holky, jste pohodářky :)
    Kabelky super, dost se mi líbí ta modrá, i když zásadně nosím tmavě hnědou, aby se mi hodila ke všemu a já nemusela přendavat věci do jiný, barevně vhodnější.
    Tak hezkej víkend a zase se někdy takhle pěkně navzájem vyfoťte :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ženský to mají v pohodě, kabelek je milion druhů, jenom si vybrat. Ale co chlapi? Pokud nechtějí šašit s kufříkem a rádi by něco (třeba k obleku) hodili přes rameno, mají smůlu. Nabízejí se jen nejrůznější obludnosti na notebook...

    OdpovědětVymazat
  3. to mi připomnělo... dřív chlapi nosili taktvaný buzertašky - koženkové cosi na poutku:) Dneska rvou všechno do kapes... aspoň u nás doma:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak nevím, co je lepší, jestli vyboulená kapsa nebo buzer taška... můj drahej nosí kabelu křížem přes rameno, ale to jenom, když má noťas a jinak má taky všecko nacpaný po kapsách jak blázen...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si jednu krasku nadelila, kabelek neni nikdy dost. Jinak zase super vtipnej clanek, fakt me bavite :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mluvíte (píšete) mi z duše! Taky dítko půjde do sporťáku a pak jak začne chodit nemůžu přeci nechat u opuštěného kočáru peněženku v přebalovací tašce! To chce novou crossbody kabelku a možná i přebalovací tašku. ;-)

    OdpovědětVymazat

×