TOP SECRET - něco vám teď prásknu

Prásknu vám dvě dost zásadní věci: Jakou jsme měli sobotní procházku a hlavně.... že budeme mít ve Slavonicích letní festival. Takže v červenci budeme místo nový střechy a kuchyně dělat SLAVONICE FEST. Nás z toho švihne a vy doufám  přijedete. Na filmy a koncerty a mejdany.  Zatim je to strašně tajný. Slíbila jsem, že to ještě nikde nenapráskám.... teda kromě Facebooku:)


SAVE THE DATE! Zapište si hned teď do diáře: neděle 27. 7. - čtvrtek 31.7. 2014  Filmy se budou promítat na několika místech ve Slavonicích, koncerty pojedou v Maříži a v kulturáku budou DJ´s a tím pádem mejdany. Kdyby toho jako někdo neměl za celý den dost. Prostě letní fesťák. SLAVONICE FEST!  Kromě toho, že se tu bude pět dní děsně tančit,  vám teď víc neřeknu, ale program, webovky, rezervace ubytování a všechny informace začnou vyjíždět už koncem dubna. Facebook už máme.

Tady bude během SLAVONICE FESTu plátno a letní kino
A teď si dáme tu sobotní procházku. Na vytrávení. K obědu jsem ohřála tak ultrahnusou jitrnici, že jsem ji skoro celou zákeřně  darovala Bublině. Zatímco mně bylo těžko celé odpoledne, Bublina ji nekompromisně  vyblila ještě na dvorku a procházku si tím pádem super užila. Já o jitrnici věděla do neděle.....

Bublina se hned za silnicí začíná věnovat hledání sajrajtu. Úspěšně.
Já se chvíli rozplývám, ale pak mi dojde, že jestli Karafiát v Broučkách nelhal, tak tady leží šest dost tuhejch svatojánků.....

Jiný selfie cvaknout v lese nedokážu...
Ne, tu srnu jsem nedohnala ...
Musíme chvíli odpočívat a čučet do stropu.... a tenhle je docela vkusnej
Pak jdeme na návštěvu, ale pan domácí Bezdomovec zrovna neni doma. Jarní úklid ale už stihnul.

Nevim, proč chce, abych seděla na uříznutým klacku, ale OK.

Jestli bude prudit, zdrhám za ty kopečky. Do  Rakouska. Tam jezdíme pro sýr, prosecco a toaletní papír. Jak se někomu může stejskat po socíku?
TAKHLE NE! Včera byl pátek, jasně... a zlitý buran neuklízí.
Město Slavonice disponuje i velmi útulným  hřbitovem
Přestože vypadá obsazeně
místečko se stále ještě najít dá....
Slavonice se vyznačují i renesančními domy zdobenými slušnou kérkou:)
Tenhle svetr z obchůdku od Babety mááám taky... a kdo si na festival nepřiveze nic fiki miki, toho tu brutálně převlíkneme!
TAKHLE ANO! Včera byl opravdu pátek.... ale my třídíme, takže procházku zakončíme kde?...v kontejneru.

Tedy ono to všechno není jen z pátku. Trčeli jsme tam už od středy, kdy přilela na obhlídky festivalová produkce.... a  v Besídce se malovalo. Tak jsme zatopili v kamnech.... no, tohle by nám fakt šlo. Zbytek se ukáže v červenci:)  

P.S. O Slavonicích a Besídce a o tom, jak jsme se tu octli, více TADY

4 komentáře :

  1. Je to i pro starý? U nás v Písku to zrušili a moc se nám po tom stýská. pa ldr

    OdpovědětVymazat
  2. Jasně, jasně. naši taky jedou:)

    OdpovědětVymazat
  3. jak moc je ten termín jistej ??? do Slavonic k Tereze a jiným jezdíme.. a rádi .. , tak že bychom to propojili ... ??? MO.nika

    OdpovědětVymazat
  4. termín je pevně daný, od neděle 27. července do čtvrtka 31. července. Pátek volno a v sobotu Pivní běh v Maříži:)

    OdpovědětVymazat

×