Nutně potřebujeme... koženou bundu! Hned!

Jestli okamžitě nebude léto, tak si ji koupím. Novou koženou bundu. Protože už chci nosit šaty. A protože je mi pořád kosa. Jiný řešení tohle životně zásadní dilema nemá... nebo vás baví v létě svetry?

Šaty, kožená bunda a večírek vdovy Cliquotové...  tomu bychom s Líbou fakt rozuměly:)

Dneska nebudu nic psát, protože... aha, překvápko... neni co. Vůbec nic prdlýho nezažívám, nebo jestli jo, tak jsem si toho nevšimla. Mám vygumovanou hlavu, pořád sedím u počítače a hrabu se ve webu, něco přepisuju, tabulkuju, opravuju, posílám, otevírám, kopíruju, vztekám se... takže jestli si hned neudělám jednu blbou nákupní holčičí radost, asi prasknu. A já si ji udělám. Bude kožená, zase černá a  na zip. Tralala. Jedno zásadní rozhodnutí v přímém přenosu a hned je mi líp:) Tady je:













A pod čarou trochu celebrití kůže. Kde holky splašily svoje bundičky, netuším a je mi to fuk. Můj výběr je z Manga, Zary a  Asosu. Chtěla jsem dát i něco z české Kary, ale jejich fotky jsou pro mě lehce nestravitelné... Pamatujete si na katalogy  Neckermann? No, tak asi tak... A já nakonec asi skočím zase  do Manga. Moje stará bunda od nich už má dost. Tak nejspíš  zůstane ve Slavonicích, jakože čundr-táborák outfit.
Je, teď jsem si vzpomněla, že mám někde 4 kožený sekáčový saka, ve kterých jsem prožila mládí. Jedno bylo černý, děsně velký a vlastně pěkně hnusný. To jsem bohužel nosila nejdýl. Druhý bylo temně zelený a taky trochu nechutný, třetí krémový, to už vypadalo k světu a to nejkrásnější bylo vypasovaný červený. Jdu je pohledat a nacpat neteři.  Ale nejdřív si je samozřejmě zkusim... nikdy nevíš.







P.S. teď už je mi  vlastně  jasný, proč dva roky ujíždím na tomhle parfému....


10 komentářů :

  1. Skvělý výběr, Báro. Takový trochu křivák ala Dave Gahan. ALE ty jsou prostě nesmrtelné!!! Myslím ty bundy :) Tak se těším na článek: Mám nový kousek v šatníku :)
    A Clicquot....hmmmm, jeden se mi chladí v lednici. Díky za připomenutí....
    http://salek-snu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ach ano, ano, ano!
    Bomba výběr, moc se mi líbí všechny, ale ta z reklamy na parfém je nejvíc.
    Svetry mě prudí, máš recht :)

    OdpovědětVymazat
  3. diky, ale blbá zpráva je, že zatím úspěšnost bundího lovu 0:(

    OdpovědětVymazat
  4. A co ta Kara? Já z ní mám fakt moc pěknou...

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem nemohla odolat kožené bundičce a nakonec jsem si ji koupila. Mám ji z www.answear.cz měli obrovský výběr všechmožných barev a velikostí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já za sebe můžu říct, že sem od přítele dostala k narozeninám bundu od https://www.sikorashop.cz/damske-kozene-bundy a veliká spokojenost určitě bych to doporučila i ostatním ať už jako dárek nebo pro sebe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc za parádní výběr a krásné bundy. Já si třeba nedávno pořizovala novou dámskou bundu odsud a bylo to vlastně poprvé, co jsem vyzkoušela koncept online second handu a musím říct, že je to zase o něco lepší, než třeba pořizovat oblečení přes vinted a další takové weby :)

    OdpovědětVymazat

×