IDIOTS GUIDE - návod nejen pro kamarády

Ten nadpis berte s rezervou. Nemyslím si o svých přátelích, že jsou Idiots, ale jen roztržitá, přetížená a nesoustředěná zlatíčka, kterým sice pošlete x mailů a sms s přesnými údaji, a oni vám stejně v den D hodinu po začátku zavolaj.... Hele, je to dneska? A od kolika? A kde? A co to vlastně je? A kdo tam bude?





Takže pro vás, moji drazí, a pro všechny ostatní, kteří se rozhodli užít si fakt to nejlepší z léta, filmů a hudby a dorazit poslední červencový týden do Slavonic na SLAVONICE FEST, jsem sepsala Manuál vysmátého návštěvníka. To je ten typ,co musí mít v kufru na tábor nalepenej seznam od maminky, protože jinak by nepřežil. Ten typ, co mi bude během zahajovacího mejdanu volat, kde ten festival je a jak se tam dostane. Ale to já budu poskakovat na Matěje Rupperta a G-Point Hunters a mobil neuslyšíím! Takže:

MANUÁL VYSMÁTÉHO NÁVŠTĚVNÍKA

Vysmátý návštěvník si nejdřív vybere dny, které chcete na festivaliu strávit. Nejlepší jsou samozřejmě ty, kdy má volno:) To je mu jasný. Neni padlej na hlavu.  A pak ty, kdy hrajou jeho oblíbené kapely a ví, na co chce jít do kina. Jestli si náš manuál čte vysmátý návštěvnílk  rozespalý poránu, přátelsky mu poradíme, že program festivalu najde na webu kde? Ano, výborně,  v sekci PROGRAM.
Jestli vysmátý návštěvník dorazí jen na jeden den bez přespání, akreditaci nebo jednotlivé vstupenky si koupí na místě ve Slavonicích. Takže nic předem neřeší a přijede.

Vysmátý návštěvník chytře vybírá akreditaci
Pro vícedenní pobyty se ovšem vysmátému návštěvníkovi  hodí taky vícedenní akreditace. SLAVONICE FEST má dvoudenní a pak čtyřdenní. Tady návštěvník, aby byl nakonec pořádně vysmátý, začíná počítat. Buď si  vybere FILMOVOU, tedy levnější variantu, ve které jsou festivalové filmy zdarma a na koncerty, letní kino a mejdany je super 50% sleva. A nebo tu  GOLDEN - dražší, na kterou se ale  dostanete úplně všude a už nikde neplatí ani Ň navíc.To záleží na tom, co všechno, když je pořádně  vysmátý, za den zvládne. Protože klidně může začít první projekcí  v 10:30 a do postele se dostat nad ránem, až odpadne poslední DJ.....

Všechny AKREDITACE pěkně seřazené  najde vysmátý návštěvník  překvapivě v sekci AKREDITACE A VSTUPENKY. Tam je i rovnou on-line koupí. Nebo si  jen vybere a pak si skočí na některé z prodejních míst TICKETSTREAM a pořídí si je tam. To už je fuk. Až dorazí do Slavonic, vymění si svou koupenou nebo doma vytištěnou akreditaci v Akreditačním centru (to najde na náměstí raz dva podle cedulí) za festivalové akredirtační náramky. Prostě vysmátého návštěvníka okroužkujeme. Aby se moc nesmál:)

V programu speciálně pro Líbu, protože na něj na Lucii blbě viděla, a hlavně pro mě. David Koller zahraje v pondělí 28.7. sólo a v úterý s Jasnou pákou....

Vysmátý návštěvník by ovšem taky rád někde bydlel
Takže vysmátý návštěvník si už dokázal pořídit akreditaci a rád by ještě někde přespal. Protože je vysmátý až za ušima, nic neřeší, nehledá na internetu, ale zavolá naší ubytovací koordinátorce Nikole, řekne jí číslo své akreditace a pak taky, kde by chtěl bydlet. Jestli v hotelu, penzionu, apartmánu, ubytovně, ve stanu, na lavičce na autobusáku.... a Nikola mu řekne, kde je volno a všechny další informace. Ty jsou v sekci UBYTOVÁNÍ A DOPRAVA. Včetně kontaktu na Nikolu. Ten bude vysmátý návštěvník fakt potřebovat!

A v tuhle chvíli je vysmátý návštěvník už totálně  vysmátý. Ví, kde si užije poslední červencový týden, ví, co uvidí a koho uslyší, je v klidu, protože má kde spát a děsně se těší na svůj první SLAVONICE FEST.

A SLAVONICE FEST se těší na své vysmáté návštěvníky!




A tohle si vylepte do kufru nebo baťohu místo seznamu od maminky:) Modře jsou kina, zeleně koncerty a žlutě kempy pro ty, co si nezabookovali ubytování. A taky pupek všeho - Besídka:)

Žádné komentáře :

Okomentovat

×