Co se bude nosit: MÓDNÍ TRENDY PODZIM ZIMA 2014/2015

Máme po letních slevách, v obchodem nic trendy levnýho už nepořídíme a tak je nejvyšší čas zjistit, v čem budem trendy draze na podzim. Módní trendy podzim zima 2014/15 jsou tu! Pojďme se podívat na to, co je možné a nemožné v našem šatníku. Co případně spíchnout, popošít, či střihnout novýho. P.s. Nemám to ze svý hlavy, psali to v německý Vogue.
Všechny odstíny červené jsou víc než nutností. Červená už nepatří jen na koberce... ale hlavně, ať se z nás nestane předložka... A já doufám, že se narvu do svého rudého kabátu od MUSET!
Stále pofrčí pastelové barvy. Boží je kombinace šedivka/růžovka. Tu miluju!

Z téhle dvojstrany byl popisek něco - jakože se inspirujeme dětským světem. Já v tom vidím záclony a volánky a copánky a rozdrbanou nebo ulízanou hlavu. Takže - to taky zmáknem.

Květiny v zimě - jak stylové! 


Super, můžu si nakoupit tuny blejskavejch kecek a nosit je i ke kožichu! 

Takhle divoký podzim jsem snad ještě neviděla. Asi půjdu vyhrabat černý kalhoty s leopardíma nášivkama A Marta mi vrátí ty super kozačky, co se nedají zout! Look opráším z divadelního fundusu - takže pohoda.

Přepásejte se! Všechno!  A vším! Tak tohle zvádnem - všichni. 

JJ moje oblíbený chlupatice. Na jaro byly trendy sukně, teď se z toho šijou rovnou kožichy. Minule jsem radila rozpárat polštář z Tesca, teď budete muset zaskočit pro materiál na chatu nebo k babce na sedačku. 

SVETRY!!! Nosit se budou všechny možné vzory, tvary i barvy. Odvážnější si můžou uštrikovat i nohy.

Kalhoťáky volného střihu. Jednička budete v antracitové nebo holubí šedi. Moje MUST HAVE podzimu.
Tak jo, jsem v klidu - módní trendy podzim/zima 2014/15 zvládnem! To je tutovka! Zaskočit nás může maximálně ta chlupatice, ale když si kabát po tátovi přepásáte punčocháčema, efekt to bude mít stejný. Otočí se každej... stejně tak, jako po tom kožuchu.

Jestli vás ne-dokonalé baví, budeme rády za váš hlas v soutěži BLOGERKA ROKU http://www.blogerkaroku.cz/nominovane-blogy/http-www-nedokonale-cz

Žádné komentáře :

Okomentovat

×