Novinky z Ryoru: Z čeho se převrátíte!

Pravda, od holek z Ryoru jsme je dostaly už před prázdninama, ale páč jsme měly takovej fičák, tak až teď se dozvíte, pro co okamžitě běžet a bez čeho fakt nemůžete bejt. Tak hůrá na to! Taky tak milujete, když je něco skvělý a navíc levný!?
Jako ilustračku jsem vám sem dneska mrskla kytku, co mi onehdá přinesl Roman. 



Opalovací mléko  SPF 30
Jsme zkoušeli celá rodina celý prázdniny. Krásně se roztírá, skvělá konzistence, vhodné doslova pro všechny. Maminka se do něj vopravdicky zamilovala. Ženy ocení tak netvíravou vůni, že můži si jí ani nevšimnou. A víte, jak se chlapi neradi mažou - krémy.

Samoopalovací mléko
Těsně po revoluci máma přišla s naprostou novinkou - samoopalovací krém. Dodnes si pamatuju, jak jsem celé léto musela nosit kalhoty, protože jsem místo nohou měla dvě mrkve. Ještě, že jsem začínala odspodu a ne od hlavy...

Takže jsem byla dost nejistá, respektive po... strachy. Mám od té doby totiž doslova panickou hrůzu ze všech samoopalováků. Ale tady - navíc za 178 korun fakt super - super kauf. Takže až se zas budu potřebovat dobarvit, tak jedině o Ryoru. Ale stejně u toho budu mírně v tenzi! :)

Regenerační mléko po opalování s panthenolem
Bomba. Já bych se s tím nejraději mazala celý rok! Doslova balzám nejen na tělo. Krásně se vpije, nádherně voní. Dodává pocit svěžesti a jemné kůže. A navíc jen za 135 korun.


Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám
Si začal poctivě mazat tatínek. Má je totiž rozšířené až moc. Za první týden změnu nevidím, kromě toho, že má pleť jemnější. Ale až přijedu za 14 dnů, zase to omrknu. Tak, kdyby vás to zajímalo, napište do komentů a budu ho pro vás celý rok sledovat!


Zklidňující sérum na rozšířené póry
Pro mou suchou kůži příliš "vodové", ale Martě se moc líbí a hlavně hodí! Což je dost škoda, protože se mi strašně moc líbí ten obal. Ten se opravdu povedl. A opět mě překvapila cena - 152 korun.

Duo aktivní krém s ochraným faktorem 15
Naprostá bomba. Nádherně se vtírá, nezanechává mastnou stopu. Ideální krém od jara do podzimu. Vhodný pro každou pleť a stojí 144 korun. Mám ho i s faktorem 30 za 170 korun a hodí se i pro velmi citlivou pleť. Hned vedle poopalovacího mléka  moje číslo jedna!


Podkladová báze pod make-up
"Sametovka" do každé kosmetické taštičky. Věřte mi, že ji opravdu každá z vás nutně potřebuje. Nanést si ji můžete opravdu na celý obličej, nebo jen jeho části. Udělá vám doslova sametovou kůži, make-up vám vydrží o dost déle a navíc je bez konzervačních látek a stojí 113 korun.
Když potřebuji, dávám si ho i na ruce :) Přísahám! Dost často bych si ho ráda mazala na celý tělo.....


Zpomalovač růstu chloupků
Bohužel nikdo z naší rodiny neocení. Jediné, co mohu napsat, že má přijemnou konzistenci, hezky voní, ale jaký má efekt vám nepovím. Ale sousedka má prý velký knír, tak prej jí ho máma dá a bude to pro vás sledovat!

Teď mi napadá, že máme zaplacený moře a mě už došel Lymfodren. Nejbáječnější věc na splasknutí. To si přečtěte tady, to už vám Bára napsala!

1 komentář :

  1. U mě vede podkladová báze pod make-up. Určitě vyzkouším!!! :)
    Děkuji za tip....
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat

×