Nejlepší kosmetika pro rok 2014: Že by tip na vánoční dárek?

Psali v dubnové německé Elle. Pravda, je říjen, mám zpozdění, ale co na tom? Budou Vánoce, tak je to rovnou tip na dárek a inspiraci pro Ježíška. Mimochodem, taky píšete Ježíškovi? Já jo! Letos chystám místo dopisu Ježíškovi rovnou sešit Ježíškovi... ale o tom až někdy jindy a teď hurá na Elle International Beauty Awards 2014! Nejlepší kosmetika roku je tu.
Nejlepší produkt pro váš hair styling je od Kerastase. Sprej pro sexy plážový efekt. Obsahuje xylózu s minerální solí. Lehká formule nezanechává vlasy lepkavé a to je důležité!
Zároveň poskytuje ochranu před teplem, takže jsou vlasy chráněny před poškozením při fénování. Doporučuje se pro všechny typy vlasů. Cena cca. 500 Kč.
Lancome ve svém make-upu Teint Visionnaire kombinuje 2 profesionální kroky: perfektní krytí a naprosto přirozený vzhled. Teint Visionnaire obsahuje krémový make-up a vysoce krycí korektor. Je to první make-up, který díky svým aktivním složkám dokáže vaši pleť zdokonalit již během 4 týdnů! Cena cca. 900 Kč.

Givenchy Le Rouge Lipstick je více než rtěnka. Intenzivní barva v jednom tahu, která dlouho vydrží na rtech. Po aplikaci navozuje pocit sametové hebkosti rtů a navíc má sexy obal. Kombinace kovu a černé kůže je skutečně stylový doplněk. Cena cca. 35 euro.
Diorshow Iconic Overcurl řasenka. Zakřivený kartáč přináší extrémní kroucení, vaše řasy dostanou okázalý tvar. Prodává se ve třech odstínech: černá, modrá a hnědá. Náhodou ji mám a jsem s ní opravdu spokojená! Cena cca. 770 Kč.
Clarins přeruší začarovaný kruh vaší celulitidy!!! Produkt, který zabraňuje a opravuje vzhled vaší celulitidy na všech úrovních. Viditelně vyhlazuje boky, hýždě a stehna. Cena 200 ml cca. 900 Kč. Teď je na netu v různých shopech v akci. Rozhodně vyzkouším.

Samoopalovací krém La Mer na obličej a tělo. Nejenže vás krásně opálí, ale navíc je nabitý anti-aging zlatými řasami. Cena 75 euro.
Probuďte se s ještě krásnější pletí každý den. Nový Advanced Night Repair cílí na viditelného stárnutí a vrásky jsou výrazně omezeny. Vhodný pro všechny typy pleti. Kůže je jemnější, hydratovaná a silnější. Cena 30 ml cca. 1500 Kč.
Bahenní maska s vysokým obsahem starodávné vulkanické pemzy a prospěšných minerálů. Pomáhá aktivovat syntézu kolagenu, čímž usnadňuje výživu a revitalizaci pokožky. Výrazně redukuje vrásky a drobné linky. Koriguje barevné nedokonalosti. Po aplikaci je pokožka znatelně jemnější, hladší, zářivější a jednotnější. Cena cca. 1400 Kč.
Jour d´Hermes je květinově ovocná vůně a na trh byla uvedena v roce 2013. Víc o ní nevím nic, ale jdu to brzy zjistit! Nejlevnější jsem objevila na netu za 1383 Kč, 50 ml parfémová voda a to už je hodně dobrá cena. Mimochodem, pokud víte, co chcete koupit, rozhodně se vyplatí objednat parfémy na netu! Ale to asi víte :)
Nivea výživné tělové mléko do sprchy. Jedinečná formule aktivovaná vodou, dovolí mokré pokožce mléko lehce a okamžitě vstřebat. Není potřeba použít běžné tělové mléko, pokožka již má veškerou péči. Cena: 400ml cca. 140 Kč.
Taky napište dopis Ježíškovi, ať nejsem bláznivá jenom já! 

2 komentáře :

  1. Jour d'Hermes mi minulý týden došel a já zjistila, že jsem si na tu vůni vypěstovala slušnou závislost. Je úžasná! :)
    A dík za tipy, vyzkouším tu Kerastase a asi tu dioří řasenku.

    OdpovědětVymazat
  2. Jour d´Hermes je fantasticka, prva vone Hermes, ktoru dokazem nosit.

    OdpovědětVymazat

×