Vánoce Vánoce přicházejí... Těšíte se?

Taky máte rádi ten předvánoční čas? Na mě už to zas pomalu jde. Už jsem vytáhla koledy, stromeček máme klidně od půlky prosince a s cukrovím nečekáme až na Štědrý den. Má to jednu výhodu, není nám pak líto, že ty Vánoce tak rychle prosviští, dostatečně se jich nabažíme a navíc nepřiberem! Dobrý ne? A jak to máte před Vánoci vy?
Prostě mě baví ta vánoční nálada a všechny ty věci okolo. Takže začínám sjíždět všechny možný weby, kde bych zas co novýho koupila. Foto: Marks&Spencer
Foto: F&F home
Foto: F&F home
Foto: F&F home

Foto: F&F home

Foto: F&F home

Foto: F&F home
Foto: F&F home
Foto: F&F home

Foto: F&F home
Foto: F&F
Nutně ho potřebuji již několik let a letos si ho už opravdicky pořídím... Butlers, 999 Kč


Zatím mám jen tenhle... Už ani nevím, kde jsem ho koupila, ale v Butlers ho mají taky... Samozřejmě, že mám problém ho pověsit - kamkoliv... Ale advenční věnec muší být!!!! /to říkala naše babka/ a je to menší zlo, než ten se svíčkama. Pač my běžně do roka hoříme několikrát i bez věnců.
Naposledy to bylo před 14 dny, kdy Vopice zapla troubu, kde byly - nevím proč - chňapky... A já měla zrovna rýmu, když jsme u toho večeřeli, takže jsem nic necítila a vlastně mě i ten kouř z trouby nepřipadal divnej, naštěstí Romanovi jo.
Podobný francouzský okno máme doma, až na něj vylepím něco takovýho, Vopice se z toho převrátí a Marta taky. Marta je vždycky namrtvici z těch našich sobů a losů, co tu na ní během Vánoc čuměj! Bonami.cz, 189 Kč.
A pro svíčky půjdu letos do H&M!
A dost možná bacím i ubrus! 399 Kč, H&M
A dost možná to cestou domů vezmu přes Tchibo a bacím tam taky tohle povlečení za 799 korun, flanelové - na zimu jak jinak.
A když už tam budu, tak se nasoukám do tohohle overalu, páč ten taky nutně potřebuju! A stojí jen 999 korun. No, nekup to!
A dovolit si to všechno můžu proto, že asi před měsícem Roman domů přišel s tímhle! Tohle prý mám letos dát na náš vydizajnovanej stromeček z Almi Decoru! Prý aby měla Vopice na co koukat!!! Takže si od adventu dáme na zvonek Kočkovi a necháme to tam až do novýho roku.

A na závěr tu pro vás mám dvě pěkný videíčka. Jedno je letošní kampaň Burberry s mladým Beckhamem. A u druhý možná uroníte slzu. No, minimálně matky s malejma dětma by mohly...Tak zatím čau, jdu leštit koule...

1 komentář :

×