Horoskop 2015 - prý to bude dobrý, pokud to nebude blbý

Než si dám novoroční předsevzetí - protože letos si ho rozhodně dám - chtěla jsem si  nastudovat, co mě podle hvězd čeká. Abych si nevymyslela nějakou totální pitomost. Třeba nejíst sladký. A přitom  hvězdy by dobře věděly, že mě letos  bez jahod se šlehačkou někdy v období mezi lednem a prosincem stoprocentně švihne.






Milý Google, hledej. Horoskop 2015 - Váhy :

Vypadá to, že budete první půlku roku mít jako jednu velkou párty. Kontrastem k tomu však bude druhá půlka roku.
Propadám panice a chci vědět, co mě po pololetí praští přes prsty. Tenhle horoskop se mi ale přestal líbit. Najdu si jiný. A vida:

Druhá polovina roku bude vypadat velmi slibně. Jak v oblasti kariéry, kde se konečně můžete dočkat pracovního postupu, tak v oblasti vztahů.
Pak, že to nejde... studuju pečlivě  tak dál:

Šťastné měsíce: září a listopad ... slibuje jedna vědma, zatímco její kolegyně placená konkurenční redakcí mi okamžitě škodolibě oznamuje: Listopad by pro vás měl být měsícem nemastným neslaným.

Letní měsíce by měly pro vás být radostné a veselé, dařit by se vám mělo takřka ve všech oblastech. Tahle předpověď se mi líbí, v létě bude spousta práce a potřebuju být v pohodě. To jsem ovšem neměla číst tu protivnou blondýnu, která mi  z jiného servru vyhrožuje, že: Od června do září už Jupiter nebude mít celý orchestr plně pod kontrolou a harmonie bude fuč.

Vykašlu se na jaro-léto-podzim-zima... stejně si nebudu pamatovat, co mi kdo na kdy předpověděl. Juknu se, jak to se mnou vypadá obecně.

Naučíte se rozlišovat tu pravou realitu ve světě plném přetvářek. V osobním a profesním životě budete malinko netrpěliví a nedočkaví.
Bože, já naivka. Konečně mi spadnou moje růžové lennonky z očí, až budu tím rokem netrpělivě a nedočkavě poskakovat?

Na rozdíl od minulého roku k vám nyní přichází velevážený Saturn a přispívá dárkem nejcennějším - trpělivostí.
Začínám být totálně zmatená. Netrpělivá - trpělivá? To vypadá ne lehkou schýzu. Šmejdím internetem dál, jak že to ten Saturn se mnou myslí.

Máte přebytek energie a vaše city se vezou na velké vlně. Jupiter bude udávat tón.
A ten se tu vzal jako kde? Možná se zrovna pani astrložka o planetu překoukla... no bóže. Já se v tom ale začínám motat jak křeček v běhacím kolečku. A v tu chvíli mě doráží zjištění, že:

Váhy prožívají velmi náročné období, v němž je Uran svojí dlouhodobou opozicí přivádí k zásadním životním změnám, doprovázeným pocitem bezmoci, který přináší Plutonova kvadratura vůči jejich Slunci.
Jako wtf... o těhle dvou planetách, který mi asi docela zavařej, horoskopy ve frndích časácích nejspíš v zájmu zachování čtenářské přízně taktně pomlčely. Nasazuju si ale fofrem zpátky už na půl žerdi smeklý růžový brýle a hledám nějaký časák s názvem typu Dobrá kamarádka. Uf. Mám ho. Jejich astroložka je podle mě fakt mocinky moc dobrá a odborně celá erudovaná. No uznejte:

Postavení planet v roce 2015 je pro vás doslova výhrou. Budete schopni dělat důležité pokroky ve vaší kariéře, vztazích, zkrátka v celém vašem životě. Tak se mi to líbí. Růžové brýle můžou zase pomalu do penálu:)


A  stejně si myslím, že ta parta, která pro nás připravila všechny tyhle předpovědi, je ta samá parta, která textovala tu písničku, co se v ní zpívá..... a jestli nééé, tak jsme se zmíliliiiii

P.S. Šťastný celý letošní rok všem. Já do něj chci vstoupit hlavně optimisticky. Abychom všechny průšvihy, co nás čekají, ustáli a všechno dobré si sakra užili:)

Žádné komentáře :

Okomentovat

×