Hubneme a zpevňujeme. NE!DOKONALE, jak jinak...

Naše první setkání v novém roce jsme musely zdokumentovat. Hlavně, když se odehrálo v bazénu... Protože my letos chceme děsně hubnout a zpevňovat. A to asi bez pohybu nepůjde. Ale nepropadejte panice, ono se nakonec stejně ukázalo, že zlepšit si kondičku se dá i jinak, než sportem....

Líba: Strašný! Naprosto strašný! Úplně jsem zapomněla, jak je ta Bára hubená. A přitom jsem na sebe byla tak pyšná, že už mám dole skoro 28 kilo po porodu. Ach joooo.




Sraz v Ymce. Pod tímhle nápisem jsme se speciálně my dvě fakt musely vyfotit. Na samospoušť! Takže jsem naprosto soběstačný. Ano, někdy může vypadat poťouchle, když se dvě pani fotí a strašně se u toho hihňaj. A pak taky když mžouraj do toho okýnka foťáku, jak že na tý fotce vypadaj. Páč ale nemaj brejle, tak to stejně neviděj. Což je dost divný, když se tváří jakože mládež. Křesťanská...

P.s. Všimněte si bojového postoje Líby a hlavy ve stylu "vstala a šla". Páč ona opravdu ráno vstala a šla. I ten účes je pravej - správně uleželej!
Ale dost srandy. Jdeme na to! Dneska se v bazénu soustředíme na práci paží, aby se  to  Báře na  Českých lvech v šatech bez rukávů netřáslo jak vanilkovej puding. A taky aby Líba v tý Americe /kam jede hrát golf/ neměla jen plážový krok, ale i plážovou postavu.



Sport máme za sebou a vážně uvažujeme, že si asi necháme obě  udělat trvalou. Stašně mocinky moc nám to totiž sluší:)
Plavaly jsme asi hodinu, byla nám zima, bazén v Ymce je malej, takže i v pár lidech je okamžitě plnej. Máme hlad a žízeň, ale mise splněna, ruce nás dost bolí. Nejsme sice úplně odbornice na fitness, ale předpokládáme, že to je dobrý znamení. Příště ale jdeme do Podolí.



Prosim vás, po plavaní nechoďte ven s mokrou hlavou!!! Líba si chtěla původně jen narazit čepici, ale Bára jí to jako starší a o dost rozumnější okamžitě zatrhla. Líba taky už chápe, proč ta Bára je tak hubená. Ona je prostě zrychlená! Tzn. přístě bude dělat Líba všechno o 10 minut napřed, páč ji Bára ve všem stejně dožene.


A začíná redakční NE!DOKONALÁ porada, v Café Imperial. Mimochodem, tam si někdy zajděte na denní menu. Z toho se převrátíte. Bára si zapomněla zápisník a brejle, takže nemůže psát ani do mobilu. Zachraňuje to Líba, která má pidinotes a na displej a klávesnici vidí vzhledem k věku o dost líp. Uf.


Konečně jídlo. Máme tak strašnej hlad, že jsme si úplně zapomněly objednat šáňo. Letos to bude fak asi zdravej rok.
Líba si dala  dietně jen pohopouhou polívku. Kulajdu:) Eeee... je smetana dietní? Jasně, dneska jo!
Bára měla dušené kuře v bílém víně s bylinkovým bramborem .... luxusní! Čistá, vyvážená chuť. Jdeme okamžitě hledat recept, abyste si to doma mohli taky uklohnit.


Café Imperiál je krásné...ale  jsme tak uplavané a v téhle chvíli i přecpané, že se kvůli fotce fakt zvedat nebudeme. Seděly jsme za sloupem. Tak jsme vám cvakly ten sloup, no a co:)


Náš číšník byl moc milý, hbitý a krutě mladý, říkal nám dámy a my z toho byly celé rozčepýřené... a když se nabídl, že nás vyfotí, tak jsme honem jako nevěděly, jak se tvářit. Takže jsme nasadily oblíbený výraz nazvaný "Oduševnělý knedlík s umytou hlavou" a doufaly, že to bude publikovatelné. Ale jo, když se to trochu rozmaže, tak to ještě jde....


 Ani po jídle jsme si nedaly  šáňo, ale jen kafe, a vyrazily se dorazit. Nabalené jako na sjezdovku, s pytlema pnýma fénů, plavek, žabek, krémů, šampónů a mokrých ručníků jsme daly dvouhodinový průlet slevami v centru. A máme jasno:
Chceš zhubnout? Vyprdni se na plavání nebo funění v posilovně. Dej na jedno rameno pětikilovou kabelku a na druhý desetikilovej bágl a vyraž šopovat. Tepovou frekvenci hlídat nemusíš. Při takový dřině fakt nejde nezhubnout! Přísaháme:)

P.s. od Líby: Co myslíte? Kolik jsme si toto koupily? NIC!!!! Příště chci Báře navrhnout, že půjdem před šopováním radši na pilates, páč k tomu potřebujem míň krámů. Ty si pak užijem těsně po.

P.s.od Báry: Nene, koupily! Já jsem koupila 40 deka sýra Moravia Padano a Líba koupila 20 deka Mortadelly. Že bude k večeři s octem a cibulí. Protože prej Gothaj už neni, co bejval:)))

2 komentáře :

  1. Nechápu, jak jste mohly po návštěvě bazénu ještě vypít tolik vody!!! Je snad na každé fotografi, kromě Vás dvou, pořád nějaká sklenice s vodou. Vy jste vážně vyměnily šáno za vodu? Tak to bude opravdu zdravý rok.A já Vám tak fandila, když jsem ten blog četla, když sama ten alkohol kvůli nemoci nesmím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OK. Tak speciálně kvůli tobě si teda příště objednáme místo vody šáňo...a vyfotíme:)) Ale na tvou zodpovědnost!!!!

      Vymazat

×