Naše INSPIRACE 2015 - herečka Jana Švandová

Jana Švandová je jedna z největších pohodářek, jakou znám. Kdyby nebyla herečka, mohla by si otevřít butik a prodávat v něm pozitivní energii. Nevím, jak to dělá, ale  když je venku hnusně a objeví se Jana, máte pocit, že trochu vylezlo sluníčko.


S Janou jsem se seznámila v našem golfovém klubu. Tedy Šoubyz Brut Clubu. To je parta více (například Jana) či méně (bohužel já) šikovných golfistů, kteří spolu hrajou na vlastních turnajích, zpupně se titulují označením V.D.L. (Velmi Důležití Lidé), a když už mezi sebe někoho pozvou, neřeknou mu jinak, než PPH (PouhoPouhý Host). Oficiálním pitím je, jak jinak, šáňo - samozřejmě Brut. Náš klub si volí každý rok nového Prezidenta. A protože letos je jím Jany manžel Pavel, je Jana naše Paní Prezidentová. A vidíte, i přes vyčerpávající povinnosti první dámy si našla čas na náš rozhovor. No není báječná:))))

Takže Jano:

Jana, jako vždycky,  právě vyhrála první cenu - samozřejmě šáňo - já jsem, jako vždycky,  nevyhrála nic
Co si přeješ od roku 2015?
Jako od každého Nového roku, tak tedy i od letošního, si přeji, aby byl ten nejlepší v mém životě a  aby nikdy neskončil,  protože až skončí,  tak zase budu o rok starší... Prostě bych si přála, aby se čas na chvíli zastavil.

Co děláš pro to:
- abys byla spokojená pracovně
Já pro to, abych byla pracovně spokojená, už moc dělat  v mem veku nemusím. Dostávám stále hezké nabídky, hlavně divadelní, tak jestli to tak bude až do stovky, tak se mám na co těšit.

 - abys byla spokojena v osobním životě
Zkrátka neprudim a moc se neptám:)

abys vypadala dobře (a opovažte se napsat, že na vzhledu nezáleží)
Čím je žena starší, tak to stojí víc peněz a času, tedy mne ano. Snažím se na sobě nešetřit a užívat si všeho, co je ženám ve zralém veku doporučováno, aby byly stale nejkrásnější (kosmetiky, masáže, speciální spa... dnes je toho opravdu spousta) 

  - aby sis udržela váhu
Jako mladé děvče jsem neustále držela nějaké diety, ale dnes už nemusím. Mám kliku, chacha:) Ne, vážne. Jím vše, ale nepřecpávám se. Mám ráda dobré jídlo a dobre víno, no a k tomu občas cvičím,ale nepřehánim to. Plavu, hraju golf, a když je kde, tak ráda tančím. Samozřejmě až do rána.

Kde se ráda oblékáš a jaký je tvůj styl?
Ja mám ráda sportovně elegantní oblečeni s nápady. Třeba HIGH ,GUESS.

Jana s Pavlem těsně po  letošní prezidentské volbě. Dost se divím, že nezmínila, jak rádi oblékají bílá prezidentská saka, která jsem pro tyhle účely kdysi vyhrabala v nějakém sekáči.

Kosmetické vychytávky:
Už dlouho používám japonskou kosmetiku Shiseido. Věřím jí.  Zkrátka zkouším vše, po čem člověk omládne - tak mne asi za pár let nepoznáte:)

Tip na rychlou večeři:
U nás doma vaří manžel a pokud já se dostanu k plotně, tak mám rada jednoduchá jídla. Maso na gril a ryby a dobré saláty, no a k tomu patří i dobre víno.

Tip na knížku, divadlo, film, hudbu nebo výstavu
Ráda čtu teď severské detektivky a líbil se mi film Birdman. Byl mi blízký svým prostředím.

Pozvánka pro naše čtenáře... a doufám, že i pro nás s Líbou!
Ráda vás  pozvu na poslední premiéru v Divadle Bez zábradlí Kvartet a v květnu budu mít novou premiéru hry Oscar pro Emily. Zkratka toho Oscara se konečně dočkám:)))

Přečtěte si, jak nedávno na tyhle otázky odpovídala další naše kamarádka, zpěvačka Lenka Nová

3 komentáře :

  1. Janu jsem vždycky obdivovala. Zraje jako víno, je krásná, usměvavá.....a líbí se mi její upřímnost ohledně péče o sebe. Není to to otřepané "Celý život se mažu Indulonou. A kosmetika? To ani nevím, co je.
    Děkujeme za milý rozhovor Báro a Jani.
    Krásný den...a Ty, Báro, přivez sluníčko, jo? Kat....

    OdpovědětVymazat
  2. Jana by mohla trochu svého šarmu poslat oficiální paní prezidentové... ehm... Aspoň trošku, prosím :).

    OdpovědětVymazat
  3. Presne... krásná jako Jana až budu babička stopro nebudu... ale chtěla bych bejt tak v pohodě:)))

    OdpovědětVymazat

×