Naše INSPIRACE 2015 – herec Daniel Bambas

Dan je můj spolužák z DAMU. Tam jsme spolu ještě moc nepekli, za to potom – potom jsme toho spolu upekli moc! Nezapomenutelnou dovolenou, několikery Vary a spoustu večírků. Dan je džentlmen každým coulem, úžasně mluví anglicky, krásně zpívá a má pochopení pro mé nakupování, balení velkých kufrů, kocoviny, marnivosti a blbosti, co mě napadají - furt. Taky je neuvěřitelně chytrej a na našich hracích vědomostních večírcích je o něj rvačka a kdybych neměla Romana, tak chci jeho! Tak tady o něm něco málo…
Hraje v Divadle Na Vinohradech, v Jihočeském divadle, v divadle Troníček Megeru, chystá se na premiéru v Brně...

Když jsme s Bárou vymýšlely následující otázky, chtěly jsme oslovovat jen holky. Ale když my máme za kamarády i kluky. A chlapi stejně řeší stejný věci jako ženský. Ale málokterý to přizná! A náš blog čtou taky a taky to málokterý přizná!

Co si přeješ od roku 2015?
Přeju si toho dost:-). Přeju si být šťastný a zdravý a přeju si, aby se tak cítili i mí blízcí. 

Co děláš pro to:
- abys byl spokojený pracovně

Snažím se dělat práci, která mě naplňuje a z takové maximálně čerpat sílu, abych se netrápil tou prací, která mě prudí.
- abys byl spokojený v osobním životě
To je z veliké míry stav mysli. A tak přemýšlím nad tím, jaké myšlenky si do té své hlavy v pouštím a jaké chci, aby vítězily.
-  abys vypadal dobře (a opovaž se napsat, že na vzhledu nezáleží)
Snažím se mít rád. Snažím se být veselý. A hýbu se. A nesnažím se, abych vypadal dobře pro každého, protože to je jedna z cest do psychiatrické léčebny.
- aby sis udržel váhu
Pohyb. Aktivita. I aktivita mysli zrychluje metabolismus, alespoň u mne:-). Jíst dobře a vědět, co a proč jím. A užívat si to.
 
Kde se rád oblékáš a jaký je tvůj styl?
Mně se toho hodně líbí, ale zároveň to hodně neřeším. A když to vidím, vím to hned. Mám rád jednoduché, chytré věci, výrazné linie. Mám rád barvy. Co se značek týče, nejvíc toho mám ve skříni ze Zary a HM. Ty nejmilovanější z bot jsou z cest mimo Čechy. Ale miluju Botas. To je výborný koncept se vším všudy.
Taky jsme spolu šli přehlídku. Protože každý z nás může být modelkou! :)
Kosmetické vychytávky:
Mně by stačilo, kdyby má pokožka ve svých 35 přestala s pubertálními projevy:-). Nicméně spokojený sexuální život je dost dobrá vychytávka. Co si tak pamatuju:-)).
 
Tuhle fotku úplně miluju. Jdeme z večírku a je asi pět ráno! To některý ty večírky dopadly o moc hůř. Třeba ten, kde byl Jude Law. Z toho má Bára fakt moc pěkný fotky v Blesku.
O rok později... Na baru jsme se seznámili s Nikolajem Steenem (vlevo). Dánská hvězda číslo jedna. Ten rok vyhrál diváckou cenu za svůj režijní filmový debut. Rok před tím jeho sestra Paprika Steen vyhrála cenu za nej herecký ženský výkon. A to mě na Varech baví,  potkáte tam fakt zajímavý lidi, když chcete a nebojíte se zeptat. Ale tenkrát se myslím nebáli oni nás! :) A protože je Nikolaj hlavně muzikant, tak tady písnička. Its OKAY. Fakt pěkná!!!!
Tip na rychlou večeři: 
Syrová nastrouhaná řepa, nastrouhané jablko a trochu křenu, citron, sůl a olivový olej, kešu oříšky. Všechno to hezky promíchat.  Miluju to. A losos za 15 min v remosce. To je taky bezvadná rychlovka.

Tip na knížku, divadlo, film, hudbu nebo výstavu:
Polský film Ida. Viděl jsem ho ještě předtím, než letos dostal Oscara, a vím, že tady prošumněl bez většího zájmu. Je krásný.
 
Na co si vzpomeneš, když se řekne: LÍBA?
Korále! Protože od nich se odvíjí všechny ty mnohem hlubší vazby:-)!
 
Co budeš dělat následujících pár měsíců?
Budu mít dvě divadelní premiéry a vstoupím do jednoho seriálu. Takže budu hodně pracovat. A taky mám v plánu se radovat ze života.
 
Kréta 2010. Jedna jediná fotka - z baru. Pak jsme byli taky jednou na výletě a nakupovat. Byli jsme tenkrát oba chabrus. Třetí den jsem Danovi říkala: "Neboj, to se zlomí, teď už to bude ok." A zlomil se mu zub. Taky měl zánět spojivek a cestou z letiště jsme jeli rovnou na ORL k Bářiný spolužačce Báře, která ho tehdy vyšetřila doma na kuchyňský lince,  pro antibiotika.
A kam se chystáš na dovolenou?
To ještě netuším, nechám to jako poslední roky na poslední chvíli.
 
Pozvánka pro naše čtenáře... a doufám, že i pro nás s Bárou!
V Janáčkově divadle v Brně mě 27.3. čeká premiéra nádherné inscenace opery Hry o Marii B.Martinů v režii Jiřího Heřmana. Je to mimořádný projekt s jednou činoherní rolí, kterou mám to štěstí hrát. Srdečně zvu na výlet do Brna, stojí to za to!
Srpen 2010 jsme slavili Vánoce. Tzn. zažili jsme toho spolu opravdu dost!
A v dubnu se chystáme společně na písek s Vopicí, to bude naše taková malá premiéra....

Zbylo jen málo, toho, co by za řeč stálo. A nám se zdálo, že to věčnost překoná. Řekla Petra Janů - amen!

P.s. A za domácí úkol si přečtete Lenku Novou a Janu Švandovou...  A já jdu napsat Boučkovi, páč jsme si nedávno udělali selfíčko a taky slíbil, že odpoví jakou používá kosmetiku, co nosí za trenky a co vaří! :)

2 komentáře :

  1. Úkol jsem splnila. Dan je sympaťák, to je jasná věc už dávno a taky by mě zajímaly ty fotky z Blesku Báry s Jude L. ... :) Nějak mě to minulo. Jako všechno v Blesku, ale tohle zní zajímavě :D.

    OdpovědětVymazat
  2. To nejsou fotky z večírku s Judem, ale z pokračování v řece po té. To už Jude šel do hajan:) Jedna fotka z toho je v postu Vary - letos budeme hodný, možná

    OdpovědětVymazat

×