Svět je tak malej - jako toaleťák

A to mě baví. Kamarádi, ktěří seděj právě na druhý polokouli, jsou vlastně za rohem a fakt se nediv, když se vaše cesty skřížej někde ve vzduchu nebo třeba na letišti v Dubaji.

Je fajn, když se můžu cítit kdekoli na světe jako doma)))

Sedíme v Thaisku a píšeme si s kamarádama. Jsou na Hawai. Posílaj fotky. Je tam hnusně a vypadaj lehce zpruzeně. U nás je krásně. Domlouváme si večeři na příští čtvrtek. V Holešovicích. Mastim rychle na trh pro tamarin na omáčku k rybě. Maj jí moc rádi. Tak snad budou mít v Praze trochu thaiskou radost.

Sedíme v Thaisku a píšeme si s kamarádama. Tihle jsou v Guatemale. Stašně cestujou a poznávaj, jsou úplně uhoněný...a mezi řádky čtu, že by se rádi váleli aspoň na chvíli v Thaisku na pláži s knížkou:)  Domlouváme si mejdan. Příští týden v Praze.

Líba píše z Floridy, že se uvidíme v pondělí na Dobešce. Naše letadlo by ani tentokrát fakt nemělo spadnout. Těch věčírků jsem už naslibovala až dost. A měla bych na ně dorazit. A přinést jí ten kakací čaj.

Na Facebook NE!DOKONALÝCh mi  píše Bára, že je na stejném ostrově jako já a jestli bych nevěděla o nějakém ubytování na poslední tři dny jejího pobytu. Něco doporučím a přijde mi super, jak jsme tady všichni propojený a že to není zbytečný. Naopak. Pěkně užitečný:)

Na zpáteční cestě bloumáme po letišti v Dubaji. " No vy vypadáte!" ozve se a pusk pusk. Kamarádi se vrací ze Sri Lanky, vypadaj mimochodem dost stejně a hledaj kuřárnu. Tu my už máme najitou, tak jsme za letištní hvězdy. Bloumáme dál společně a je to hned veselejší.

Ty vole čau, no nazdar, je ahoj krásko ( asi má dočasnou slepotu), čau golfisto! Náš kamarád, golfový profesionál se vrací po sedmi týdnech z Austrálie. Přes Dubaj, jak jinak. Tak pa v létě ve Varech. Nebo v zimě v letadle:)

A k tomu jedna, která se stala  před deseti lety: Šnorchlujeme s dětmi na ostrově Koh Tao. Nikde nikdo - bylo to mimo sezonu a fakt dávno - když se z moře vynořil chlap. No nekecej, čau, co tady děláš, ptám se ho. Protože, jak jinak, je to kamarád z Praheee. Ale, jedu kolem támhle tou lodí a nějak dost potřebuju na záchod.... Nezdržovala jsem ho, vím, co to v Thaisku znamená...
Svět se mi v tu chvíli smrsknul do velikosti toaletního papíru a od té doby je stále menší a menšííííí. A mně to vůbec neva! Ahoj, už jsme zase doma:)

2 komentáře :

  1. Ahoj, vítej doma... :)
    Joooo, svět je opravdu malý a menší.... Toaletní papír je skvělý přirovnání....
    Tak hezké české (- nebudu psát pražské) jaro... :) Kat....
    PS: Co tulipány?? Už se klubou? Já jich mám plnou zahradu, tak můžu kýbl poslat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahooj, první tulipány už vylezly a kvetou:)))) jupí.Kýbl jich nemám, ale radost těch pár udělalo taky:) mávám

      Vymazat

×