A sprchové gely Dove vyhrávají:

Ahoj holky,
bude zase vedro, tak nechceme zdržovat a rychle vám před dalším tropickým víkendem posíláme voňavé osvěžení pro vaše drsnější polovičky.  Je to víc než  jasné. Podle vašich odpovědí opravdu vůbec neplatí, že správnej chlap má smrdět koněm, vizourem a tabákem. Chcete je mít vedle sebe vymydlené a voňavé.
 


Čekaly jsme, že všechny odpovědi na naši otázku "Komu bych darovala sprchové gely Dove" se budou týkat vašich partnerů. Ale jak je vidět, myslíte na všechny své chlapy spravedlivě. Synové, manželé i tatínkové můžou být spokojení. A vymydlení. Takže Martině, Lence a Haně  posíláme balíček. Komu a proč ho chtějí dát, si hned můžete přečíst:

Martina Žáková:
Komu je chci vyhrát? Svým dvěma synům - 18 a 15let. A proč? Řídím se starým dobrým heslem : Co se v mládí naučíš, k stáru jako když najdeš (v tomto případě - budeš používat celý život).

Lenka Žižková:
Sprchové gely bych věnovala svému muži, protože tyhle sprcháče voní fakt hezky a není nad voňavýho chlapa, že jo:-) A po jizdě v pražské MHD uz potřebuju mít doma jen všechno voňavý:-).

Hana Kusaková
Dala bych je určitě svému tátovi. Protože sám by si je nikdy nekoupil a když mu řeknu, že je to výhra, nebude moct protestovat, že jsem ty peníze měla radši schovat na něco "užitečného" pro děti:)  


A tady máme ceny, o kterých to všechno bylo. Hezké, svěží léto, přejeme:)

Čistota, vůně a péče v jednom
Nadměrné vysušování, nepříjemné pnutí nebo dokonce popraskání pokožky, to jsou problémy, které trápí řadu mužů. Aby jim zajistila pohodlí, přináší značka Dove Men+Care mužům dvě novinky pro správnou hydrataci pokožky: sprchové gely Dove Men+Care Hydration Balance a Dove Men+Care Sensitive Shield. Oba sprchové gely obsahují jedinečnou technologii Micromoisture, která pomáhá uzamykat vláhu v pokožce a brání vysušování. Varianta Sensitive Shield je navíc hypoalergenní a vhodná i pro velmi citlivou pokožku. Svěží a příjemná vůně je samozřejmostí.




1 komentář :

  1. Gratuluju vítězkám....nebo vítězům... Prostě voňavým chlapům zdar! K.

    OdpovědětVymazat

×