Nejlepší samoopalovák - abych nebyla ve Varech bledule

Opalujete se? Já ne. Už dlouho. A když se kouknu z okna, tak to dost  vypadá, že se letos v létě nebude opalovat nikdo. Což určitě potěší všechny kožaře, ale kdo se má na ty sýrové nohy dívat. Hlavně, když se nezadržitelně blíží filmový festival v Karlových Varech. A tam kosa nekosa, déšť nedéšt, tam mě do punčocháčů nikdo nedostane. Takže to chce okamžitě samoopalovák!

Vizuál festivalu je jako už tradičně ze studia NAJBRT. Já jsem měla nejradši ty staré, stylizované, co dělali s  fotografem Tonem Stanem. Nebo třeba loňský boží  prase. Na některé letošní festivalové tváře na plakátech se mi moc příjemně nekouká.





Šaty letos moc řešit nemusím. Bohužel nejedeme na zahájení. Nemůžeme z Prahy dřív, než ve čtvrtek. Tak si aspoň tenhle rok dám poprvé closing. Docela se těším. Sice prošvihnu Richarda Gerea a asi i Harvey Keitela - ale toho jsem ve Varech už potkala před nějakými deseti lety..., na druhou stranu uvidím závěrečný film Milenci těch  druhých, který se stal hitem na letošním festivalu Sundance.

já jsem říkala, že už tu byl:)


Tak zpátky k těm nohám. Dlouhý šaty ani letos  asi nehrozí, takže se pokusím nerozbít si během příštích 14 dní kolena - což bude fakt výzva, neb můj pes je čím dál tím nebezpečnjší a když se cítí venku v ohrožení, vrhá se mi pod nohy - a sejrovou barvu těch doufám nomlácených končetin změnit v barvu lehce uzeného eidamu.

Vlastně jsem už začala. RYOR - SAMOOPALOVACÍ MLÉKO.
Měla jsem ho na poličce od loňska, tak jsem po nem šáhla. A fakt!
Nesmrdí! Voní!
Skvěle se roztírá - já ho do kůže vmasíruju, aby nezůstala ani pidišmouha.
Po první aplikaci mám prostě hezčí nohy. Tedy jen jejich barvu.  Zlatavý nádech, kůže je hebká a vláčná. Jako z reklamy:)
Stačí ho nanést málo. A v lahvičce ho je dost. Snad se nekazí. Abych se s ním mohla zase namazat, až přijede Harvey do Varů potřetí...



A na závěr slibuju, že vám zase poctivě napíšu, co všechno jsme na 50. ročníku KVIFF zažili. A letos  mám svatosvatý závazek, že to nebude naše staré známé "Zase se to nějak smeklo". Doufám. To ráda přenechám Líbě, která jede na zahájení. Chichichi:)

A takhle to bylo loni... toto letí, uf Karlovy Vary - no to jsme zase dopadli:)

2 komentáře :

  1. super tip.. vyzkouším.. a krásné léto přeju. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, samoopalovací krém Ryor jsem vyzkoušela na základě výše uvedené recenze a také díky názoru a ukázkám od bloggerky PetryLovelyHair a musím říct, že je vážně dobrý. Je ani ne hustý a ani ne moc řídký, má bílou barvu. Prvních pár hodin po aplikaci hezky voní, ale postupně se začne vylučovat taková ta klasická vůně samoopalováku. Ale mě osobně to nevadí. Natřu se večer a ráno se osprchuji voňavým sprcháčem a ty "nevoňavé" výpotky z krému smyji. Já osobně jsem alergik a ekzematik, ale žádné nežádoucí projevy po jeho nanesení nemám. Naopak kůže je velmi hladká a hydratovaná. Nemastí se a neleskne se, a to ani na obličeji. Barva se začne objevovat přibližně po čtyřech hodinách po nanesení. Někdy déle. Oblečení příliš nešpiní, tak jako jiné samoopalováky. Moje kůže je světlá, jsem zimní typ - hnědé vlasy a modré oči a navíc narozená v lednu:-) tudíž se skoro vůbec neopaluji. Mohu ležet na slunci jak chci dlouho a tížený efekt to nemá, takže jsem za Ryor vděčná při prvních jarních a letních teplejších dnech, kdy je potřeba sundat bundu či sako a ukázat tak více odkrytých částí těla nebo třeba v zimě v průběhu plesové sezony. Tento samoopalovací krém je opravdu skvělý, levný a hlavně funguje (bez oranžové barvy a fleků, pokud ho poctivě a dobře natřete na kůži). Doporučuji před aplikací peeling a oholit si nohy. Ten kdo je zvyklý holit třeba i ruce, tak se dobře oholte, napeelingujte a natřete Ryor samoopalovací krém. Budete jak od moře:-) Doufám, že moje recenze pomohla a děkuji firmě Ryor za tak skvělý produkt. Nám bledulím moc pomáhá. :-)

    OdpovědětVymazat

×