MUSÍTE vidět - Líba ovce, Bára smrtka... no modelky z nás nebudou

Máte pocit, že někdy vypadáte skvěle a někdy děs běs? Cha... o tom vám můžeme my dvě něco povídat... a dokonce i ukázat. Protože to, co jsme si nechaly líbit v rámci sklepovského natáčení, to je fakt na medaili za odvahu, hele:


Bára se ségrou Hankou.... máma vždycky říkala, že jedině v kostýmku je žena dámou:)
Tak jsme to natočili... třídílnou televizní sérii, ve které jsou  do příběhu švihlého  maloměsta zakomponované scénky, písničky i tance  divadla Sklep. Bylo to maso.... ale prča.
Vy to uvidíte na jaře. Pod názvem Béémen und Mééren Just Today na České televizi. A tady je pár našich fotek, co jsme vyhrabaly po natáčení z mobilů... ovce, židi, obstarožní kikiny, smrtka i akurátní paninky... Hlavní role i komparz - všechno jsme si zahráli v tom Sklepě sami! (Teda Hanák vlastně komparz nedělal:)

















Když se herci zaseknou v zácpě, musej  ti, co už na place jsou, rychle naskákat do aut a dělat komparz. Sice jsme projížděly tak doleko od kamery, že jsme klidně mohly mít na hlavě krabice , ale my dvě  jsme se na to prostě musely nalíčit ...pečlivě!
Obstarožní technopártařka Bára(s příčesem) a Lenka (v paruce) - normálně vypadáme víc... normálně:) A chudák Tomáš Hanák se musel v klipu tvářit, že se mu líbíme...chachaa.




















Před parukou za parukou nikdo nesmí nestát, nebo nebudu... tančit. Bára Esmeralda čeká na svého Zvoníka- hrbáče, co je vlatně úchyl tělocvikář. Ale víc ani muk:)

A mezitím Líba v maskérně  - aneb proměna kočky v ovci:)

Ovce Líba a Marta... prostě Bééémen:)
 Smrtka jede do salonu MaCho... Masáže chodidel...protože se dost naběhá
Konec natáčení a skvělý cheesecake od našeho cateringu:)
No..a je to... aneb vkusně se obléknou, to by nám šlo:) Takže heslo dne: neni třeba si kupovat módní časáky, když prostě víš, co ti slušííí:) Kamarádka mi na Facebook napsala, že jí připomínám referentku z OPBH, kterou byla za totáče prosit, aby jim dali do bytu novou karmu... cha.
P.s. Víc ukázat nesmíme, tak víc až příští rok v telce. Čau!

5 komentářů :

  1. Tak mně milá Báro připomínáte "súdružku,ktorá vydávala známočky ROH":-)))))),fotky jsou bezvadný,musela být děsná pr....l:-)))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla doteď blbej den. Skříplá krční páteř (a z toho bolavá hlava), nervy ničící dopolední fronta v Království železnic se synem, kterej stejně jen řešil, kdy že už půjdem na hranolky ... No, a teď tohle. Děkuju, fakt děkuju, vy jste pro mě jako terapie, akorát že já nejsem moc komentovací. Mmch Bára s každou parukou snad mění celou osobnost a Líba má u toho žlutýho auta moc krásnej úsměv. Renina

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme holky, doufáme, že výsledné dílko vás pobaví taky:))) a my se teď zkusíme pěkně učesat a oblíct a dát sem nějaké pěkné slušivé fotečky:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní kousky!!! :))))) Ovce jsou fakt výborné.....a Báro, přesně takováhle paní mi vydávala ve školní jídelně stravenky :D......
    Musely jste se dost pobavit...!
    Papaaaaaa, těším se na výsledné dílko! :) K.

    OdpovědětVymazat

×