Super rychlý a zdravý dezert - doslova dietní!

Jsem ve smyku, Bára je ve smyku. Ještě než usnu, už vstávám! Prostě je toho poslední dobou moc. Do toho „jsem v programu“. Tohle je označení Báry pro všechny, kdo se snaží zhubnout. Nedržím diety, měním životní styl. První měsíc pět kilo tuku dole! Zde recept na sladký po o, když nemáte čas.
Ovocný krambl... z ovesných vloček... tak to bych před půl rokem fakt nedala!



A dneska tenhle ovocný krambl miluju. Vopravdicky, přísahám! Fakt uspokojí mou potřebu na sladké, navíc mám pocit, že mám dezert, navíc po každém obědu a hubnu!


Recept:
Jakýkoliv ovoce (nejlépe) co zbylo po zimě v mrazáku, protože se nemusí okrajovat, krájet, mejt…
Ještě mražený vysypu do zapékací misky a hodím do trouby tak na 180 až 200 stupňů. Mírně zakapu agávovým sirupem.
Mezitím v hrnku smíchám větší hrst ovesných vloček a malinkou hrst plátků mandlí, lžíci olivovýho oleje. Promíchám a tak po deseti minutách navrstvím na ovoce. Pak ještě někdy „posolím“ třtinovým cukrem. Prostě vezmu cukr a chovám se k němu jako k soli. Můj trik jak ubrat cukry. Přesolený jídlo přeci nemá nikdo rád.
Nechám dalších 10 – 15 minut v troubě.
A pak stojím u linky a velkou lžící to všechno jím a převracím se u toho!

Já nejvíc miluju červený rybíz, lesní ovoce, jablka se skořicí…

Jo a to moje hubnutí je způsobené tím, že jím jen 3x denně, po každým jídle mám ovoce, nemám hlad, mám plochý břicho a strašně mě to baví! Když vás bude zajímat více, napíšu více.

P.s. Ozvu se brzy, chystám pro vás novinku, ze který se převrátíte, doufám!


5 komentářů :

  1. "Když vás bude zajímat..." Jako že jak Když!!!! No jasně že jo! Informace sem, nebuď lakomá, mmch ten recept zní úžasně, dnes jsem zakoupila mraženou lesní směs rodině na koláč, ale houby, seberu jim to na tohle, zní to moc dobře, jdu to tisknout, neb info z obýváku od PC až do kuchyně v hlavě neudržím. Předem děkuju, Renina Š.

    OdpovědětVymazat
  2. No jasně, že zajímá!!!!!! Viky

    OdpovědětVymazat
  3. No jasně, že zajímá!!! Pro všechny, co nestíhají jíst "6x denně malé porce předem připraveného jídla" (tj. všechny pracující matky předškolkových dětí) vám za tohle budou líbat ruce. Tak se prosím podělte. Alžběta

    OdpovědětVymazat
  4. Skvely napad, mrazených jahod mam kopec :-) ak mas taketo dalsie chutovky sem s nimi :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Uááááá.... Kde je ten návod na hubnutí?? Prosííím, už se s náma o něj poděl, já chci taky plochý břicho a aby mě to hubnutí bavilo, dokonce strašně :-)!! Děkuju!!! Andy

    OdpovědětVymazat

×