Jaro nás prásklo přes líný prsty - jsme zpátky!

Tak to je síla. Poslední příspěvek jsem sem dala na den přesně před rokem. Líba na tom není o moc líp. Ale nebudeme se omlouvat a už vůbec ne vymlouvat. Zkusíme se teď hned nakopnout a servat NE!DOKONALÝM z hlavy pavučiny. Jaro je pro to úplně ideální. Líbooo... co ty v dešti u moře ve Španělsku? Souhlas?

jarolétopodzimzima na jednom okně:)



Vlastně jsem si trošku myslela, že náš blog nenápadně uložíme na dno bedny s věcmi, co je nám sice líto vyhodit, ale stopro si je už nikdy neoblečeme. Ani na chalupu. Jenže. Na Silvestra se mě zeptala kamarádka, proč už nepíšeme, že si u toho vždycky odfrkla. V sobotu nám kamarád, kterého znám od úplnýho miminka,  představil svého dlouholetého přítele a  kluci nás rovnou sprdli, že jsme se na Ne!dokonalé zbaběle vyprdly. A když jsem včera na focení pro Ženu a život na otázku, co Ne!dokonalé?, musela předstírat akutní zánět sluchového nervu, přišlo mi to najednou líto.

Protože ten blog byl taková naše terapie.
Když jsme si s Líbou během tohohle roku volaly, vypadalo to v kostce s různejma obměnama asi takhle: "Hele nestíhám, dítě (manžel, děda, babička, pes, soused, kamarádka....) je nemocný, je mi blbě, všechno je naprd, jak vidím počítač, zvracím, tohle mě sere, tenhle taky, zase jsem přibrala, nabourali mi auto, svět se zbláznil... je to peklo. Tak čau, zase si brnknem."  No to jsme si pomohly. Hurá. Ale když o těch samých "průserech" píšeš, nadá ti to, jen si tak blbě stěžovat. Vždycky se  tam nějak samy od sebe dostanou trochu nadhled, odstup, v nejlepším případě i humor...  A ty se pak jak bumerang vrátí, prásknou tě do čela, v hlavě se rozsvítí a hned je všechno míň tragický. Tak proto!

A ještě bleskové jarní novinky:
Vrátila jsem se z Thaiska, jsem nadšená, že už nemrzne, chodím v teniskách, bude pokračovat natáčení Ondrova filmu Zdeněk Toman s Jirkou Macháčkem, chystáme 4. Slavonice Fest, staršně s Bublinou joggujeme a bacha...stáhla jsem si aplikaci YAZIO. Napráskáš jí, jestli chceš udržet váhu, nebo zhubnout nebo přibrat... zapisuješ,co přes den jíš, jaký máš výdej energie  a ona ti hlídá příjem. A hlavně jeho složení. Je to prča, hlavně, když zjistíš, že ty dny, kdy se ti hlady motá hlava, máš absolutně nedostatečný příjem bílkovin, i když denní příjem kalorií doženeš tuky a cukry... a dny, kdy je ti fajn, jsi se  prostě najedla vyváženě. LÍBO! TO SI STÁHNI:) TO NUTNĚ POTŘEBUJEŠ!       Bára
Už taky zahradničíme. A začneme asi zase fotit na foťák:) Aspoň sem.






5 komentářů :

  1. Skvělé, jste zpět, zrovna před týdnem jsem na Vás myslela a říkala jsem si, kde ty prima ženy jsou a že nepíšou:))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je , děkujeme:) Těšíme se, že si to tu zase hezky zabydlíme:)

      Vymazat
  2. Hurá! Hurá! Hurá! Hrozně jste mi chyběly!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jupííí, holky jsou zpátky!!!!
    Těším seeeeee :)
    Kat....

    OdpovědětVymazat
  4. Co krásné květiny. Jaro na ulici!

    OdpovědětVymazat

×