Indiánskej běh - budeme freš, jang a bjůtifl!?

Pokračujeme s Bublinou v přísném jarním předsevzetí, být FREŠ, JANG &BJŮTIFL. Dost by nám sice pomohlo, kdyby sem Líba vysypala z rukávu nějaký osvědčený beauty tipy a fashion triky, jenže ona je v takovým smyku, že  ani nepíše na blog, nefotí na foťák a dokonce  na našem dřevním  komunikačním kanále - Skypu odpovídá už jen dvouslovně a bez diakritiky:)
Spokojený, vyběhaný, jedna jde do pelechu, druhá k počítači. Jupíí





Sice jsem si za účelem jarní  krásařiny zakoupila nový  - trochu černý - šaty, ale ukázalo se, že tudy cesta nevede. Takže zpátky do tenisek a švihom. Pojďte taky! Je to super...super strašný:)
Prostě když holčičkám na starý kolena hrábne a místo večer do baru běhaj ráno (skoro) běhat.

Takhle vypadá ZAČÁTEK našeho skoro každodenního indiánského běhu. Jo, indiánského - chvíli johnny walker, chvíli běhna... protože sorry, celý to fakt v poklusu zatím  nedám.  Já vepředu, Bublina naprdnutá za mnou... než jí dojde, že ona fakt ráno takhle blbě strávit nemusí. Takže našich šest kiláků vypadalo dneska následovně...já jak trubka cedím krev, Bublis odchází do křoví posnídat sušenou  ptačí mrtvolku, navonět se nějakou neidentifikovatelnou sračkou a vůbec zjistit, co je na stezce nového a neprobádaného. Pak udělá torpédo, proletí kolem, zabrzdí dvacet metrů přede mnou, kde se jako courám, obrátí oči vsloup a jde se zase juknout, co za fujtajbly maj po okolí v nabídce.

Normálně na ní ječim... ale když nemám dech, tak mlčim. Vyhrává. Přestává se tvářit zpruzeně a na zpáteční cestě kolem mě poskakuje, že to bylo jako príma a jestli se nechci ještě trochu proběhnout. Nechci! Až zase zítra, jo:)
A Líbo, okamžitě sem dej nějaký hadry, krémy, šáňo a krevety!!!

(FREŠ, JANG & BJŮTIFL  píšeme samozřejmě správně  fresh, young & beautiful ... ale jen, když se nám oprvdu  chce:)


1 komentář :

  1. Omlouvám se za ty strašný překlepy...opravuju průběžně...prostě je nevidím:)

    OdpovědětVymazat

×