Milujete svoje špeky? Kecáte!

Už půl roku sedím doma na zadku. U jídelního stolu v kuchyni. Na stole mám počítač a píšu a počítačuju. Za zády mám lednice. Tak žeru a žeru.  Že "počítačuju" odpovídám na dotaz, co dělám, když se mi nechce vysvětlovat, co dělám. A žeru, když si chci odpočinout od počítačovaní.

Festival Look 2018. Vary X Slavonice Fest. Ano, jsou chvíle, kdy nesedím:))
Žraní totiž nezabere tolik času jako moje oblíbené dlouhé  procházky s Bublinou. Ty se smrskly na: Dělej, vykakej se, musím se vrátit ke stolu a počítačovat a k tomu sežrat další banán a čokoládu.

Kateřina Winterová jako Pesla, manželka Jirky Macháčka. A Jirka je Toman.
Jím uplně příšerně a úplně stejně příšerně se vůbec nehejbu. Nebaví mě vařit, protože mě nebaví nakupovat jídlo. Nebaví mě objíždět krámy shánět něco, co není od toho estébáka Babiše. Jeho značky znám nazpamět, kličkuju mezi nimi statečně, ale NEBAVÍ MĚ TO. Naštěstí náš řezník v Braníku má všechno, i mlíko a pečivo a zeleninou nás zásobuje (díky tomu, že ji Ondra obsadil do hlavní ženské role v Tomanovi:) Káťa Winterová ze svého Herbáře. Tedy ze statku, kde tenhle super pořad točí a všechno, co v něm vaří, si tam taky sami vypěstují. Takže žijeme už tři měsíce na rajčatech, paprikách, dýních, řepě a bramborách. Černejch, žlutejch a červenejch. Což vypadá děsně zdravě, kdybych já mezitím nejela v antistresovejch rohlíkách s máslem a medem  a čokoládě.

Poslední zásoba od Katky před zimou:) Díky Culina Botanica!
No a výsledek téhle nutriční kúry je fakt k pláči. Nevim, kdo se v únoru v Thaisku svlíkne do plavek. Já to rozhodně nebudu. Takže kromě toho, že jsem si tady postěžovala, protože doma to teď nikoho nezajímá, potřebuju okamžitě tipy. Tenhle týden máme premiéru, takže od půlky října na to chci vlítnout. Jen nevim na co. Musí to být rychlý, zábavný a okamžitě zpevňující cokoli. Znáte, máte, poradíte?

Letos letí barety:)
A kdo mi sem napíše, že miluje svoje špeky, kecá. A kdo napíše, že to neřeší, ten by měl začít. A kdo si myslí, že jsou na světě důležitější věci, ten má největší pravdu a měl by se jim věnovat.:)  
Já jdu s Bublinou na houby. Minulý víkend byly obřííí.
A dík za tipy.

P.S. Kdyby se někdo chtěl vědět, co je to počítačovaní, tak tak PR a marketing a web a facebook a spol. pro Slavonice Fest a v podstě to samé pro Ondrův film Toman. Spol. zanemená, že je to vechno v rodině, takže děláš, co je potřeba, a na tý prdeli u toho ve vlastním zájmu sedíš nonstop.

1 komentář :

  1. Co yoga with Adriene? Zkus, je zábavná, stačí kliknout a nemusíš ani nikam běžet.:)

    OdpovědětVymazat

×