Cockerel, Zárubová, Rajská - móda nás fakt baví

Ten den, co jsme si nakoupily pánské košile, jsme taky viděly dvě  přehlídky na Designbloku, i když jiné dvě jsme si musely nechat utéct, abychom to všechno stihly. Což určitě chápete. Tu jednu jsme prošvihly proto, že jsme prostě musely jít šopovat, a tu druhou proto, že Líba prostě musela jít koupat. Oba důvody jsou pádné až až. A ten první možná úplně nejvíc, protože to za nás fakt nikdo neudělá. Kdežto koupání mimina zvládne snad každý, že:) Ale nechceme vás ošidit, tak tady máte alespoń fotky. A jestli jste letos na žádné přehlídce v rámci Designblok Premiere Fashion Week nebyli, chyba. Příští rok určitě vyražte!




COCKEREL - LENKA KOHOUTOVÁ

Křehká, hravá, jemná kolekce s kouzelným názvem Tableware. A ty kabáty a ty pásky. Milujeme a nutně potřebujeme:) Včetně těch bot. Melissy ano! Návrhářku Lenku Kohoutovou a její značku Cockerel  budeme dál bedlivě sledovat:)

Bára: ten kabát... můj nej model z celého Designbloku!


 HANA ZÁRUBOVÁ

Geometrická, střihově neuvěřitelně propracovná a komplikovaná kolekce nazvaná Work in progress. Modely pro velké ženy. Bára prcek by se v tom utopila:) Ale Líbě by se nějakej kabát stoprocentně moc hodil.

Líba: Líbě by se hodilo všechno! A taky je vidět, že se ty návrhářky opravdu tou módou živí! Dokážete si totiž představit jednotlivé modely i ve větších velikostech. A plesám, když vidím i sukni ke kolenům, ne každý má totiž pěkný kolena. Já teda zatím nemám pěknýho nic, ale už na tom makám, budete čubrnět! :)





LIBĚNA ROCHOVÁ

Bára: dovedu si představit, že v těhle modelech  vyrazí do ulic návštěvnice pařížského týdne módy. Ty se nebojí vůbec ničeho a umí to všechno nosit. A ty dlouhé večerní mě baví. Kolekce je vytvořená  z haute  couture látek firmy Jakob Schlaepfer.




Fotky z dalších přehlídek, které jsme viděly,  najdete TADY

1 komentář :

  1. No vypadá to skvěle! Fakt mě mrzí, že mi okolnosti nedovolily tam být osobně... :(

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat

×