Co se fakt vyplatí koupit na ZOOTu: Tipy na vánoční dárky

Upřímně, jsem dost překvapená, že jeden z více navštěvovaných postů byl můj první tip na to, co se vyplatí koupit na Zootu. Dělám v tom, tak vím, co je dobrý a co fakt stojí za to. A protože budou Vánoce, tak jsem si zas s dovolením dovolila. Třeba se vám budou hodit. Nákupům zdar, mě nic jinýho nenapadá a jak říkal můj dědeček: "Nic nedostanete, Ježíšek se zastřelil."
Sobi kam se podíváš, z toho je naše Marta mírně na mrtvici. A letos budou zase, ale naposledy, to ti slibuju! :)


Opravdicky, nepíšu sem o ZOOTu z toho důvodu, že bych z toho něco měla, naopak - nemám z toho zhola nic. Ale baví mě ten koncept online nakupování a momentálně mi dost často zachraňuje krk. Zrovna v pátek jsem si to zas potvrdila. Na poslední chvíli jsem si totiž uvědomila, že nemáme dárek na sobotní oslavu, takže jsem za pár minut dvanáct, objednávala několik variant, které do pár hodin přistály na Hlaváku. A tam jsem si pak v klidu vybrala, co chtěla. Něco vrátila a platila, až podle rozhodnutí. Nesnáším totiž placení předem a čekání několik dnů na zásilku. Jsem už holt rozmazlená... ale dost keců, níže máte co a proč :)

P.s. Vopici budou v neděli tři měsíce, divadlo a práce k tomu mé dny rozdělily na jednotky. Tak o tom zas příště.

Catseye retro doplňky z Londýna jsou takový ty věci, co podle mě potřebuje každá holka, ať je jí patnáct nebo padesát. A taky mají mopsí motivy, Radko! :)
Peněženka na drobné za 199 Kč, ideální dárek pro kamarádku, ne?
Elegantní šaty do kanceláře, super materiál a jsou i velké velikosti. Jen škoda, že je to délka nad kolena. Ale líbí se mi moc! 1599 Kč.
Unisex trička The Mountain jsou americké a mají kvalitní potisk. Tohle jsem dostala v práci těsně před porodem, teď už ho mám jako šaty a mám ho moc ráda. Jen pozor, velikosti jsou větší, než byste si mysleli. V prodeji dvacet zvířecích motivů, jeden za 699 korun.
Protože jsme někdy kiki, tak růžový termohrnek Keepcup, ale nebojte, jsou i v jiných barvách a velikostech. Jen nespoléhejte na to, že vám v tom horké nápoje vydrží půl den. Je to jen na lítačku... cestou do práce. 

Kolekce Catseye je celá boží. Taštička na make-up do kabelky za 399 Kč mě tedy dost baví. Mám ještě jednu větší a levnější, ale ta už je vyprodaná.

2329 kaček za jeden pěkný vyteplený pár tenisek od značky Novesta. Tradice od roku 1932, stále se vyrábí na Slovensku a jsou super kvalitní. A ty si moc přeju Ježíšku, protože všechny podpatky asi odnesu do sklepa nebo do Sklepa.  Dobře, tak ne skoro všechny, ale dvoje mám vyhlídnutý, že dám pryč a jak mě znáš, místo je třeba ihned zaplnit! :)
Britskou značku Moore & Moore jsem si doslova zamilovala. Do Čech  ji vozí exkluzivně ZOOT a kožešiny nejsou pravé, nebojte. Šála za 919. Já si koupila dokonce jednu velkou štolu, je boží! A pozor, už je tam jen jedna, tak honem, klikni sem
Deštníky Lindy Lou jsou pro mě vzpomínka na dětství. Z Tuzexu jsem měla takovej dětskej plastovej a myslím růžovej? Tenhle je s motivem Říma, ale v nabídce jsou i jiný. Stojí 449 Kč a jsou i levnější varianty pro děti.
Pokud sháníte novou kabelku a nejlépe hnědou, vřele doporučuji. Jsou to vlastně dvě v jedné. Pro mě ideální na cesty, večer odepnu přední kapsu a mám psaníčko. A tahám v ni opravdu všechno, včetně notebooku. A navíc je teď zlevněná na 1299 korun. Ve skutečnosti vypadá lépe než na obrázku.
Záměrně jsem vám sem hodila detail košile Bariloche Valladolid, cena 1519 korun a je ze Španělska a fakt je moc pěkná.
Svetr b.young, 979 Kč, úzašný materiál, teploučkej a vypadá draze!
ZOOT má vlastní edici triček. Mě se třeba líbí tohle a pak ještě jedno s válečkem - válím, je za 249 a samo, že jsou i jiné motivy.

Myslím, že tohle vystihuje dost často poslední dobou naší domácí situaci a Roman ho chce nosit i do práce. Jen za 199 korun a takový parády nadělá!


229 Kč za předpověď, co vás čeká příští rok, není tak špatná cena, ne?
Parks London mám moc ráda. Jsou přírodní, krásně voní a vydrží hořet až 50 hodin. Cena 449 korun.
Mám hodně sešitů a bloků a vlastně jich stále nemám dost. Tento je od značky Marks a kdybyste ho viděli vevnitř, tak se převrátíte! A6 za 249 korun.
A na závěr jedny plasťáky za 699 a šedivý, jak jinak, ne? Ale nebojte, výběr je velikej :)
A na úplný závěr. Ke každé objednávce se dostává věc, kterou doma nemáte a nutně ji na Štědrý den budete potřebovat!!!

3 komentáře :

  1. Můj favorit? Jednoznačně ten deštník!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na zootu toho maj fakt hodně :-) parádní obchod. Obecně nakupování na internetu získává pořád lepší úroveň. Docela ráda trávím čas hledáním i méně známých eshopů a zkoušim objednávat různě oblečení z dovozu... Někdy to musím vracet, ale občas se mi podaří objevit zajímavé eshopy!

    OdpovědětVymazat

×