Víme, kde a kdy nakoupit netradiční vánoční dárky!

Ach jo! Každý rok je to těžší a těžší. Ikdyž jsme si doma stanovili pravidlo 3 dárků, z čehož vždy jedna jednotka ze tří jsou knihy, je to prostě peklo. Vymyslet originální dárek, aby to nebyla blbost a navic to nebyl další krám do bytu, je vždy opravdové bouření mozků. A navíc máme rádi zajímavé neokoukané věci a měkkým dárkům se nebráníme. Takže asi popadnem Vopici a půjdem obrazit minimálně dvě akce ze čtyř, které vám ukážu v tomto příspěvku.
Milujeme doma ten předvánoční čas, takže stromeček máme už týden před. Letos to bude ovšem naposledy, abychom tý naší Vopici nepletli ten život hned od začátku. Příští rok už ho přinese opravdu Ježíšek!


Grace&Glamour - v sobotu 30.listopadu, hotel Mandarin Oriental
Již po čtvrté akce plná módy, designu a šperku. V hotelových prostorách se můžete potkat osobně s návrháři, prohlédnout si jejich kolekce a rovnou si nějaký ten kousek koupit. Nebojte, pokud vám něco není, nevadí. Rovnou vám vezmou míry a ušijí přímo na vás. Já odsud mám 2 kabáty od MUSET a šaty od Moniky Drápalové a pak taky pásek, boty z Pedrette... A možná toho bylo i víc... ale pst... A jasně, že mi Monika ty šaty musela šít na míru! Kdybych byla Bára, tak si odnesu půlku hotelu domů, ale páč já fakt nemám malou velikost, tak si to holt musím nechat šít na míru.
Z pravidelných vystavovatelů stojí za zmínku jména: Kateřina Geislerová, Pavel Ivančic/MUSET
Iveta Pecuchová, Jana Minaříková, Monika Roženková, Michal Kadaník, Jolana Kotábová a
RITORE.
Podruhé své kolekce představí Ivana Follová, Lenka Kohoutová/COCKEREL, La Mode
de Bohême a Barbora Divínová.
Nově se objeví Jaroslava Procházková/JAROSLAVA, ODIVI, La Femme Mimi, Marko Lopatič, Elisha Mode, Yana Thal,
Jana Kochánková ve spolupráci s Českou Bio Módou a šperky NOMIO, Rita´s Jewelry nebo
Lenka Šváchová.
A hostem prosincové Grace'n'Glamour bude herečka Dana Morávková, společně s patronem akce, hercem a skvělým moderátorem Janem Čenským.

Proč mám tuto akci ráda? Protože znám pořadatelky a jsou to super baby. Mají šmrnc, ví, co chtějí a taky umí makat a plní si své sny! A když zakládaly první  ročník, byla jsem u toho.

KOMU SE VYPLATÍ NA AKCI ZAJÍT?
Všem, co se nebojí dát za šaty i deset tisíc, mají přehled o českých návrhářích a jsou pravidelnými návštěvníky Designbloku.

Christmas market by Dreamhouse - pátek 29. listopadu až neděle 1. prosince, Pařížská 21
KOMU SE VYPLATÍ NA AKCI ZAJÍT?
Pokud máte rádi design do bytu, milujete tapety, látky, polštáře a nejen to, rozhodně se stavte v Pařížské 21. Tento víkend zde navíc najdete spřátelené obchody z nichž rozhodně doporučuji Bohemic.com, Vpokojicku.cz a Michala Zapoměla. A nedejte se zmást adresou. I tady se dají pořídit dárky za pár stovek!

DESIGNSUPERMARKET - středa 4. až neděle 8. prosince, Nám. Franze Kafky
Již sedmý ročník prodejní akce, která není jen o nakupování, ale i o večírkách a potkávání se. 80 vystavovatelů nejen z Čech, ale i ze Slovenska, Maďarka, Německa, Polska, Rakouska a Belgie  z oblastí produktového designu a interiérových, doplňků, módy, šperku, ilustrace, grafiky a papírenských doplňků. Nejvíc mě ovšem zajímají: Hana Zárubová, Andrea Aurer, Blueberries, Imreczová, Janja Prokič, Luciela Taschen, Perli! a třeba Zahrada na niti.
KOMU SE VYPLATÍ NA AKCI ZAJÍT?
Kdo si rád dá po nákupech skleničku něčeho dobrého, rád se seznamuje a hodlá za dárky utratit i pár tisíc.

Vánoční Dyzajn Márket - v neděli 15. prosince, Piazzeta Národního divadla

Originální vánoční dárky nakoupíte na stříbrnou neděli 15. prosince 2013 přímo ve vnitrobloku mezi starou a novou scénou Národního divadla. Pod širým nebem se představí více než 170 designérů. Na akci jsou děti přímo vítány! Kromě dětského představení budou i módní přehlídky, divadlo pro dospělé a vánoční atmosféru doplní i pěvecká skupina.
KOMU SE VYPLATÍ NA AKCI ZAJÍT?
Všem, co nakupují dárky do pár stovek a milují produkty z Fléru. Já tu například objevila "zahradu na niti".

2 komentáře :

  1. Byla jsem dnes na Grace-n Glamour, bylo to slabší než úplně poprvé, ale příjemně strávěná hodinka - do některých modelů, hlavně pěkné flaušové kabáty, do těch bych šla:)

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíte a já si zrovna říkala, že se mi to líbilo úplně nejvíc ze všech ročníků! :) mě se líbilo dost věcí, ale nakonec jsem si koupila jen jednu vestu. A kabát od MUSET, to je pro mě číslo jedna! :)

    OdpovědětVymazat

×