Pink Bubble - mohly by to být naše děti. Pojďme jim pomoct:)

Bojim se o svoje děti.  Připadám si jako kráva, ale nemůžu si pomoct. Jsou dospělé, chytré, zdravé, zodpovědné. Přesto se ze mě se stala vycukanina, která by jim nejradši sebrala řidičáky a posílala je každý měsíc na cétéčko. Mívám děsný sny a jediný, co mě utěšuje, je, že moje sny se zatím nikdy nevyplnily. Protože to už bych dávno měla koně Juráška, šperkovnici s lesklou čelenkou a trench coat Burberry. Jo, ale píšu to vlastně proto, že mě napadlo, že bychom společně mohli pomoct těm vekým dětem, které na cétéčko nebo rentgen šly a noční můry jejich rodičů se v tu chvíli staly skutečností.

 Pinkbubble.cz









Může za to Facebook a Martina Šmuková. Martinu znám dlouho, ještě z dob, kdy pracovala pro nadaci Krtek, která podporovala malé pacienty brněnské onkologie. A Martina mi na FB napsala, že nás čte. Když má tedy vedle vlastních prcků a růžových bublinek čas. Že by byla závislá na růžovým šáńu, to mi k ní ale úplně nesedělo...

Tak jsem si její Pink Bubble našla a od tý doby na ně nemůžu přestat myslet. Když onemocní rakovinou malé dítě, je to strašné. Když onemocní dospívající, který je na půl cesty z bezpečí rodičovské náruče do dospělého světa, ještě není připravený bojovat za sebe úplně sám, ale maminčino pohlazení už taky všechno nespraví, přijde mi to snad ještě horší. Takže je super, když je tu někdo další, kdo náctiletým a mladým dospělým   pomáhá být v pohodě v průběhu léčby a po jejím skončení při návratu do normálního života. A to je právě nadace Pink Bubble - Růžová bublina. Ten název je pro mě, milovnici růžového, bublinek a hlavně paničku psa Bubliny něco jako znamení:) Pojďme je podpořit!

A jak? Nápadem ale samozřejmě  hlavně penězi. Poslat je můžeme buď přímo konkrétní bublince a splnit tak její přání, nebo na účet nadace, která pak zajišťuje například učební a rehabilitační pomůcky do nemocnic, podporuje děti při studiu, vymýšlí zážitky a akce, které pacienty motivují a posilují jejich naději a optimismus, bez kterých se žádný boj vyhrát nedá.

Tak nás napadlo, co společně třeba splnit přání bublince Kačce. Kdyby se to povedlo, mohla by pak v létě dorazit na naši další NE-DOKONALOU PARTY a konečně by nás někdo pořádně vyfotil (samozřejmě jen zkraje večera). A vás taky. Protože doufáme, že zase přijdete:)

Kačka J. 19 let,  potřebné finance: 15 000 Kč 

Ahoj, jsem Káča a studuji oděvní design. Moc bych si přála kvalitní foťák. Před dvěma lety jsem v důsledku osteosarkomu v koleni přišla o nohu. Už zase žiju skoro jako dřív, moc ráda kreslím a šiju a také fotím.

Dříve jsem měla foťák, který jsem nosila všude sebou, ať už na akce od Bublinky, nebo na ty školní. Nikdy jsem ho nedala z ruky, bohužel mi ale nedávno "odešel" a tak bych si opravdu moc přála nový. S mamkou jsme se koukaly po Nikonu D5100, což je zrcadlovka, se kterou by se dala natáčet videa a fotit velmi kvalitní fotky. Ale jelikož je drahý, nemáme na něj. Moc bych si jej přála. Ale jinak se mám moc dobře, jsem spokojená, šťastná a zdravá, tak co chtít víc?? Díky za Vaši podporu.
Peníze pro Kačku můžete poslat na účet 449 494 944/0300, variabilní symbol 201306
 
Přání Kačky i ostatních bublinek najdete TADY.
A všechno pohromadě na www.pinkbubble.cz

3 komentáře :

  1. Báro, úplně ti rozumím. Taky strašně cukám… Skvělá idea, konečně rozumný dárek, posílám příspěvěk!

    OdpovědětVymazat
  2. To je holka! Posílám :-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat

×