První soutěž - biokosmetika LOGONA za 1358 Kč! Jupíí

Váánoce! Máme pro vás první soutěž a v ní 3 balíčky s dekorativními ňuňátky a péčí o nehty od biokosmetiky LOGONA. Každý v hodnotě 1358 Kč! Sakra. To vám dost závidíme, protože my s Líbou soutěžit nesmíme.



Všechny milujeme kosmetiku. Ale my s Líbou prostě jsme už asi velký hoky. Takže nás dost zajímá její původ. Opravdu nebudeme  chic&beauty na úkor utrpení nevinných zvířat. A už vůbec se nám nechce patlat něčím, co nám naše pokožka za pár let nepěkně spočítá. Takže kontrolovaná přírodní kosmetika je přesně to pravé. Prostě něco, čím se dá namazat celá rodina, od mimina po babičku, bez vedlejších účinků. Proto teď zkoušíme německou značku LOGONA, která v tom jede letos už 35 let. Všechno nejlepší!! Alles Gute!! Happy Birthday!!

V roce 1978 založeno jako Lorien Goods, v roce 1985 přejmenováno na LOGONA

A byly bychom s Líbou rády, kdybyste nám v tom  trochu pomohly. Jak? Vyhrajte balíček, vyzkoušejte, nebo si něco kupte a napište nám:)

 SOUTĚŽ

VÝHERCI:

Zuzana Pšeničková, Jana Kaprálová, Radka Lím Labendz

Gratulujeme:) Výhry dorazí nejspíš až po Novém roce. Takže si už teď klidně dejte předsevzetí " V roce 2014 BUDU  KRÁSNÁ!"

Pravidla soutěže jsou doooost jednoduchý.  Protože nám se nic složitého vymýšlet nechce. My chceme, abyste si LOGONU vyzkoušely s námi. Takže:

1.  - dejte LIKE na FB stránce BIOBEAUTY.CZ 
2.  - pošlete odpověď na soutěžní otázku "V jakém roce uvedla Logona na trh první protisluneční ochranný krém v biokvalitě?"
na mail nedokonale@gmail.com. do středy 18.12. do 11 hodin. Uvedˇte své jméno, zasílací adresu a případně FB jméno, aby se dal váš lajk pěkně zkontrolovat:) Vyhlášení proběhne příští středu pod přísným dozorem notářky Vopice.

Nápověda: bylo to v roce, kdy se Báře narodil Tadeáš. A ten vykouk na svět rok před Sametovou revolucí:)

V balíčku LOGONA najdou pak tři z vás přesně tohle:

1x Logona Lesk na rty růžový, odstín Rose
1x Logona Lesk na rty červený, odstín Red Berry
1x Logona Krémový korektor No. 1, odstín pearl
1x Logona Natural Nails Fluid na posílení nehtového lůžka
1x Logona Natural Nails Regenerační kúra na nehty


Víte, proč má Logona značku Kontrolovaná přírodní kosmetika?
  • používá suroviny, které pokožku nepoškozují, ale jen jí prospívají
  • používá suroviny z kontrolovaného zemědělství a sběru ve volné přírodě
  • důsledně nevyužívá syntetická barviva, konzervační látky, syntetické parfemace, geneticky modifikované látky, ethoxylenové suroviny, silikony, parafín, vazelínu a další ropné produkty
  • výrobky ani výchozí suroviny nejsou testovány na zvířatech
Jo a do 15. prosince mají všichni fanoušci  FB stránky biobeauty.cz v jejich e-shopu i kamenných prodejnách slevu.

www.biobeauty.cz

P.s. od Líby pro Báru a vy to taky musíte vědět! Sem si odpo zablokovala záda a Bára je fakt kámoška, páč zapla komp a vyšpulila soutěž za mě a přitom měla práce až nad hlavu asi 300 km od Prahy! ONA je fakt božííííí! A Marta taky, páč ta zas po koncertě mě přijede zkontrolovat a sousedka Marcela pohlídá zatím Vopici, protože já jedu ke Kácovi v pyžamu, ať mě nějak nahodí. A o něm vám taky někdy napíšu! Víte, jak to je... když se to... , tak se to .... ale ještě, že mám kámošky! Romana prudit nemůžu, protože je mimo republiku, tak jsem aspoň vystresovala naše a ty nás přijedou snad nějak zachránit. Ještě že máme ten blog a já si můžu postěžovat veřejně :)

Žádné komentáře :

Okomentovat

×