Brutální interiéry - inspirace v přírodních tónech

Proč mu říkám brutální? Protože tenhle styl vyžaduje brutálně hodně místa a taky proto, že je takový krásně drsně neotesaný. Hrubé dřevo, trámy, omítky, cihly, železo, kamenné podlahy, vysoké stropy, členitý prostor. Není to styl do paneláku, ale jeho barvy tam klidně můžou:) Tak jestli zařizujete, přestavujete, nebo už vás pohled na vlastní obývák nudí, tady máte pár obrázků pro inspiraci.







Jak se na naší "chalupě" ve Slavonicích postupně odhalují staré kameny, trámy a cihly, které léta úpěly pod nánosy balastu, začíná se moje sbírka interiérových fotek čím dál tím víc odbarvovat, kamenět, dřevěnět a vůbec... je fakt taková brutální. Ale slibuju, budou i barvy. Příště. Až bude venku opravdu hnusně. Dneska se se mnou ještě posaďte do "nebarevných" obýváků a kuchyní. Mají své kouzlo a syslila jsem je s radostí a obdivem:)









Takhle bych chtěla ve Slavonicích obývák. Jen  místo toho porcelánového čokla tam bude naše Bublina

 



5 komentářů :

  1. Tak to musím, jak říkají mladí, "olajkovat"......Dokonalé interiéry!!!

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné!Má srdeční záležitost!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírodní bydlení!V tomto stylu dělá doplňky,třeba i stolky atd. výtvarník Aleš Poláček,jako recyklované věci.Kvalitní a vymazlené.můžete se podívat na web.můjoriginál.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, něco takového bych chtěla i doma. Teď mám políčeno na jednu vychytávku na radiátory a pak se ještě musí pořídit nějaké zrcadlo.

    OdpovědětVymazat

×