Pytle pod očima - konečné řešení... krém na hemeroidy, fakt!

"Jeden Zyrtec a nějaký krém na hemeroidy, prosím. Ale nějaký šetrný. Potřebuju ho na ty pytle, co mi visej pod očima," vychrlila jsem na paní lékárnici. "Co? Pod oči? No jo vlastně. Vždyť to funguje všude stejně, to musím okamžitě zkusit," zamyslela se dost nadšeně a vděčně mi přiesla moji poslední záchranu - Preparation H.

A místo snídaně si, milé dámy, namažeme krém na zadek pod oči....

Devastaci plochy  pod očima započatou vyčerpávajícími svátky nakonec dorazila alergie a totální nachcípanost.  Nechápu, jak je možný na pár centimetrech čtverečních vyrobit druhohorní vrásnění kombinované s  otoky velikosti frankfurtských párků... ale je. Horní víčka na tom nebyla o moc líp, ale proti tý spoušti dole to byl jen nevinný baby look. A do toho neustálé slzení, které se po pohledu do zrcadla změnilo v usedavý pláč. Protože celé to peklo se bohužel potkalo s PMS (o tom zase jindy, těšte se:)

Léčbu jsem začala oblíbenou tyčinkou Garnier. Tu mám pořád u sebe, je to jedna z mých nejlepších kamarádek. Hned po Líbě. Ale tentokrát nestačila. Bylo mi jasný, že na tohle nepomůže ani liftingový gel od Ryoru. Bylo mi jasný, že musím do lékárny. Odkládala jsem tenhle okamžik léta. A najednou byl tady. Většinu slov napíšu bez uzardění. Spoustu jich ale nechci říct nahlas..... No,  dala jsem to!

my love



O zázračném účinku těhle krémů vím od maskérek ještě z doby, kdy jsem tlumočila u filmu. Proč si myslíte, že měla například hlavní hrdinka v Želarech tak jasný pohled? Ha? A taky vím, že se správně řiká hemoroidy. Ale fakt po mě nechtějte, abych to vyslovovala takhle a ještě k tomu na veřejnosti.

Krémů na tenhle druh problémů je samozřejmě víc, dají se sehnat i homeopatické verze... Hlavní je, že fungují na otoky a prý dokonce potlačují i tmavé kruhy pod očima. Ten můj je bez předpisu a neměly by s ním mít podle příbalového letáku  problém ani těhotné a kojící matky. Je tu samozřejmě, jako u všech mastí, nebezpečí alergické reakce. U mě ale dobrý. Zatím. Prostě, jak se píše na krabičce. Krém na zmírnění příznaků hemoroidů. Kde si ty příznaky zmírníme, nechává výrobce očividně na naší osobní odvaze. Takže napatlat ho pod oči neni nic proti ničemu. Doufám.

P.s. Škoda, že jsem nenašla odvahu vyfotit svoje oči před a po. Ten rozdíl je brutální. Cena ne. Preparation H jsem bacila asi za 130 Kč.

8 komentářů :

  1. Tak to musím zkusit. Díky za tip. Hezkou dovču. :)

    OdpovědětVymazat
  2. znám ho navíc jako přípravek, který používám po depilaci i holení

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsem to uz zkousela a prislo mi to hrozne mastne. Krem na hemeroidy jsem kdysi dostana na osetreni narhle hraze po porodu a jeste ho snad mam porad v lekarnicce, tak ze bych ho zase povolala do akce? ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je pravda, ale ve stavu nouze lepší mastnej pohled než žádnej:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak letím do lékárny......snad nebudu mít opačný efekt a nevytvoří se mi hemeroidy pod očima.....byl by to celkem zajímavý úkaz....:-D :-D...Pokud někdo z vás bude v lékárně, přiberte si "Svízelovou mast" za asi 60 Kč.....také dokonalá věc pro vypnutí pleti na přírodní bázi....ovšem připravte se opět na mastný a hutný produkt....

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsem si ho také pořídila, mastný je dost, ale můžete mi prosím poradit, zda si ho dávat na noc, nebo ráno pod makeup?? Návod jsem bohužel vyhodila...))))

    OdpovědětVymazat
  7. Já si ho dávám hlavně na ty pytle.Takže ráno. Ale pod make up moc nejde. Je opravdu strašně mastný. Pod make-up bych dala buď tu Garnier tyčinku nebo Ryor - lifting gel.:)

    OdpovědětVymazat
  8. díky za odpověď))))

    OdpovědětVymazat

×