Jak být IN: Módní trendy JARO/LÉTO 2014... BAF!!!!

Tak jo, je tu zas: Chystá se na nás nová sezóna a je prý třeba změnit šatník. Pokud tedy chcete být trendy, šik and beauty (to je Báry věta a měla by si ji nechat patentovat!), rozhodně si proštudujte tento post. A jasně, že to nemám ze svý hlavy. Vyčetla jsem to pro vás ze zahraničního tisku. Čtěte taky, máte naservírovaný pěkný výcuc ze všech trendů světa, protažený Vogue, Elle a mou hlavou. Tak, ať jste v létě na plavečáku IN, když už třeba vaše postava bude OUT. Mimochodem, já už svého favorita mám!
Letní recept: Uvařte pruhy i puntíky dohromady a okořeňte červenou!

Zrovna nedávno jsme si s Bárou říkaly, jak je super, že jsme každá jiná a že to musí naše čtenáře moc bavit, páč si tady najde opravdu každý nějakou chytrost přesně pro sebe. A dneska to bude taky pro všechny Báry a Líby. Rozuměj velikostně: do velikosti 40 a nad velikost 40.

OOOO bóže, jak bych teď za todle číslo vraždila. A co tedy bude frčet? Níže... Vybrala jsem jen to opravdu nositelné. A co tam není, není důležité...
Ale ok, nezapomeňte na metalické barvy, potisky moderního umění, etno, krajku a kůži. Líčení prosté, vlasty přírodní a pozor - nosí se pěšinka přesně uprostřed a vlasy ulízlé za uši.
V Elle i Vogue radí, že máte být bílá od hlavy až k patě. A to doslova! Přeji vám hodně štěstí při jízdě pražskou MHD.
Vogue hlásí, že nejoblíbenější budou vodní barvy. 
To jsem sem dala kvůli té sukni nalevo. V Tescu  jsem viděla takový polštáře, to spíchnem a dáme do rubriky DIY. Pro šťourali - je to D&G a jeho antické symboly. To mi teď připomnělo, že mám někde odloženou rozečtenou knížku od Browna.

Speciálně pro Báru: Elle doporučuje na festival. A protože Vary jsou někdy dost OPEN, tak to máš ideální příležitost si na nějaký večůrek slepit takový boty. 


Kaftan pro všechny Líby světa! JJ, to teď bude hitovka! Jen jestli to stačí okopírovat aspoň nějaký módní řetězec do léta.

Tak tohle je zas pro Báry: Léto bez šortek je jako pláž bez písku... 

Květinové vzory je taky MUST HAVE vašeho šatníku. 

Marlenky. Tak ty tedy vážně nutně potřebuju! Ty se mi tedy fakt tak líběj... ale nejsem si moc jistá, zda se budu líbit já jim! :(

A ještě vám na sebe na závěr něco prásknu. Objevila jsem novou metodu, jak ušetřit během hubnutí. Je přeci blbost si kupovat drahý kalhoty, tak chodím to Tesca.
Jak jsem byla poprvé happy, když jsem objevila gatě za 550. Dneska jsem drapsla jedny dokonce jen za 185 korun! Já se štěstím úplně tetelila!!! Jen jsem je už Romanovi musela zapřít, bo už jsou to asi pátý kalhoty za 14 dnů „skoro zadarmo“. A s každým nákupem jogurtu nosím další a další domů... No přiznávám, nějak se mi ta teorie začíná smýkat.

4 komentáře :

  1. Já teď v Tescu koupila červený kabát za 369 Kč, to neber to, udělám v něm hodně parády. Blbý je, že k němu nemám kabelku, takže musím koupit ještě kabelku, no nevadí. A palazzo-pants rozhodně potřebuju, už jsem je sháněla loni, ale žádný pěný, achjo:(

    OdpovědětVymazat
  2. Já si rifle kupuju zásadně v tescu a zásadně za 299Kč :D

    OdpovědětVymazat
  3. F&F je super, keď sú zľavy, dá sa tam fakt nakúpiť ako sa vraví za 5 korún :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vaše články jsou teda skvělým a hlavně zábavným počtením :-D Hlavně ta spíchnutá sukně z polštářů, asi o tom začnu uvažovat :-D

    OdpovědětVymazat

×