Hygiena dámských veřejných záchodů, z toho by se jeden…

Veřejné záchodky rovná se moje „smrt“. Nedávno jsem si to zas uvědomila, když jsem zašla do svého oblíbeného podniku na Smíchově. Jeden jediný záchod a po… A přitom mi kdysi jeden zpěvák tvrdil, že holčičky kakaj jen voňavý mejdlíčka!

Tak nevím. Fakt to nechápu, nesnáším a neodpustím. Ne nadarmo se říká, že podle záchodu a plotny poznáš hospodyňku. Jasně, že i mně se to někdy na plotně smekne, ale pokaděnej hajzl doma fakt nemáme!

Podle jakýho pravidla se holky chovaj na záchodcích, mi zůstává rozum stát. Dost možná, že z cizího krev neteče, protože to by tam jinak nemohlo být okolo mísy rozházeno tolik toaleťáku. 
Kdo šetří má za tři?... protože neumí splachovat. A když už třeba i umí, tak neumí zaklepat a vtrhnou vám do kabinky jak velká voda. Ale k čemu přirovnat ty po… hajzly fakt nevím. Jenom vím, že mi to začíná čím dál tím víc vadit.
A to tak, že pak oblíbenost mých podniků díky bordelu na záchodcích klesá. A přitom může být záchod i společenská místnost! Například v Barceloně jsme zažily s holkama super záchody. S krásnejma sedačkama, zrcadlama, zlatejma doplňkama, živejma květinama…. Tam si místní chodily nejen přepudrovat nos, ale i zakouřit a požvanit.

A jak jsem pochopila z diskuzí na „bydlenkách“, holky jsou větší čuňata než kluci. Páč některý měly čas házet do diskuzí i fotky, což já vám fakt neudělám! A vůbec si nechci představit, kolik z nich si ani neumeje ruce....

 A jak že to říká David Vávra u nás v divadle? Na posranýho spadne i hajzl? Tak dobrou noc!

Jo a pokud vás zajímá historie záchodů, tak to jsem našla tady.

P.s. Mám opar, z golfu. Abych byla přesnější, z mé druhé hodinu golfu. Pokud mě můj trenér naučí golf, tak může dávat hodiny i vopravdovým vopicím. Ale o tom až jindy.

3 komentáře :

  1. tzv. golfový opar:)... mimochodem i u některých mých známých vypadaj záchody strašně a jsem stejného názoru jako ty... i když u nás se po 22:00 nesplachuje, abychom nerušili sousedy a nebudili dítě, to je trochu ekl, ale zase trochu šetříme a tak:(

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmmm, tak já nemůžu nesouhlasit, často se divim, jak je to možný toto na těch hajzlech, protože tomu už se nedá říkat ani záchod... Akorát nevim, jestli to nemaj chlapi stejný, ale asi ne, když nemusej tak často používat toaleťák (myslím ten bordel okolo)... Tím to nijak teda neomlouvám, je to hnus.
    Dobrý téma takhle po ránu :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsme se na tom shodly v sobotu s kamarádkama, když jsme po fobě vyrazily do místního tanečního podniku. To co tam bylo vidět na holčičkách, to byl děs, a přitom nebyla žádná pokročilá ranní hodina. Hlavně, že si všechny hrajou na dámičky, podpatky, koktejlky na sobě i v ruce, nosí se to jak miss světa a pak po sobě nechá na hajzlíku takovou spoušť, že se člověk stydí za to, že je taky ženská.

    OdpovědětVymazat

×