MUST HAVE - co nutně potřebujeme na léto

Otočila jsem na topení volume doprava a zasnila se. Co bych tak nutně potřebovala na léto?  A zjistila, že LEEDA to už vymyslela za mě. Její nová kolekce je nádherná. Ale to není všechno, mám pro vás i něco drsnějšího...

Leeda

Tyhle dlouhé šaty chci na festival do Varů. MUST HAVE k nim je ten černý pes. Můj bílý by z nich vyrobil odporný model pepř a sůl s chlupem navrch....

Leeda
Leeda
Leeda





























Lookbook všech modelů z aktuální kolekce  najdete na Facebooku LEEDA.

No a z festivalu v Karlových Varech šup na Slavonice Fest. A to bude chtít šortky. Džínové. Nikdy jsem šortky moc nenosila, protože mám přece děsně tlustý nohy.  Což už mi dost lezlo krkem. Tak jsem se rozhodla s nima skoncovat. Jak? Vzala jsem si je stranou a přísně  jim vysvětlila, že vlastně ujdou. Takže bez odmlouvání budou nosit kraťasy, jinak by byly v létě za trapky. Jak prosté!

Levisky jsou moje nejoblíbenější džíny.....  a tyhle šortky jsou vzadu delší než vpředu, což se vždycky šikne:)
www.levis.com
C&A... v Německu za 9 Euro... ups. Ale tady nenakupuju, takže smůůůla:)

A k šortkám tyhle dva vršky od Cheap Monday.... v tom zvládnu léto levou zadní. Ten nápis je tak příšerně velkej, až je příšerně dobrej.... a trička s průstřihama na rukávech mám už dvě. Takže nutně potřebuju třetí.

www.bohemic.com
www.bohemic.com
Zoufale mi chybí boty bez podpatku... balerínky, tenisky... Tak zkusím jít do barev, protože ve skříni, jak se tak na svůj výběr koukám, to žádná duhová hitparáda letos zase nebude..... A určitě bacím aspoň jedny gumovky, osvědčily se mi do města i do moře.


Melissa, My-store.cz


TOMS, prodává Urbanlux
 A ještě něco něžného by to chtělo....

Náhrdelníky a náramky KOKON od Lucie Houdkové, prodává www.harddecore.cz

 Ale co opravdu potřebuju, je lampa nad bar. Ten je v bývalém chlívě a já bych si fakt nerada paličkou na mojito ve tmě rozdrtila palec. Takže to bude něco takového fabrického.

Bonami.cz
Universelite.cz
Svitidla-bachman.cz

A nakonec možná to nejdůležitější... Festival ve Varech  znamená tři čtyři večery na podpatcích. Ale já budu chtít tančit a dáma se v baru nezouvá. Takže do kabelky nutně potřebuju skládací balerínky! No, ty moje asi budou ve finále v odvážných barvách jako je tělová, černá nebo šedá....

www.my-store.cz

P.S. A úplně nakonec vzpomínka na dětsví. Jako malá jsem strašně, ale strašně chtěla mít kroj. Jaký měly naše oblíbené malinké gumové panenky - selčičky, kterým jsme se ségrou rozpékaly nožičky na baččiných kamnech. Kroj asi mít už nebudu, ale něco od FolkLove by se možná šiklo...

šaty od FolkLove, právě visí v Czech Labels & Friends.... včera jsem je tam viděla:)

6 komentářů :

  1. O nové Leedě se píše tolik, že se tam vydám, bo ty košilový šaty, ty teda jsou...
    A k poslednímu obrázku "znalecky" dodávám, že tohle bych teda vyšívat nechtěla. By mi upadla ruka :). Ale zajímavý jsou, to jo.
    Báro a ty černý šaty... jestli si je koupíš, tak doufám, že sem hodíš nějakou fotku. Jsou božský. Bulvár nečtu, takže by mi mohly v médiích uniknout :).

    OdpovědětVymazat
  2. .....vybrala bych si, to určitě...bohužel je to jedna z kolekcí, kterou na "hrošíky" nešijí...jo a k těm nožkám Báro, myslím, že ty tvoje si kraťasy zaslouží...těším se na setkání ve Varech....Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, zasloužej nebo ne, prostě je dostanou.... naštěstí mám 13 letou neteř, ta pak ty moje infantilní záchvatky donosí:))

      Vymazat
  3. Ježiš... teď mě to nějak došlo... Báro, doufám, že jsem Tě naurazila tím bulvárem. Já to nemyslela zle, jenom, že tam se vždycky spolehlivě dají během konání festivalu sledovat veškeré róby, co tam kdo nosil.

    OdpovědětVymazat
  4. Ohoho, ty fialové Melky jsou dokonalé! Asi potřebuju boty na léto..!
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat

×