Líba a Bára se konečně zase sešly a ... jo! Mejdan bude!

Pondělí: "Rdakční porada" nad zázvorový čajem, Líbinými kapkami do nosu,dvěma novými řetízky z kočičího zlata, válenkami pro Vopici a novou šedivou Bářinou debilkou byla doost plodná. Všechny nápady jsme si zapsaly, chvíli koketovaly s myšlenkou na velké poznámkové bloky... Jenže cokoli většího než naše pididiáře se nám do toho bordelu na stole  stejně nikdy nevejde. A to nejdůležitější si psát nepotřebujeme. Holky! NE!DOKONALÁ Party se blíží!!!! A bude už třetí:)



Redakční porada je dost eufemismus. Prostě jsem se sešly na kafe. Tak řikáme jakémukoli setkání, na kterém se nepije šáńo. Protože v 11 dopoledne se to fakt nesluší. Ale plánovat večírek se naopak sluší kdykoli. A nám už nějakej pořádnej dost chybí. Takže mejdan bude.

Rovnou si zapište: 7. LISTOPADU - 3. NE!DOKONALÁ PARTY 


Místo a čas ještě upřesníme, ale je dost pravděpodobné, že se nám bude zase chtít do Shop&cafe Natálie Steklové. A taky chystáme jedno až dvě až tři překvapení...

Vlastně asi takhle. Chystáme pro vás děsně vtipnej program. Prostě vám zahrajeme něco z toho, co jsme hrály nebo hrajeme v Divadle Sklep. A teď mi volala Líba, že nám pomůže Marta, neb je nejen herečkou, ale také zpěvačkou a tím pádem umí, na rozdíl od nás dvou, zpívat. Fakt. To bude bomba. A jestli nééé, tak to zapijeme šáněm a vy se  budete děsně shovívavě usmívat a říkat, že to bylo milé....

No a taky nás hned napadlo, když už se sejde taková luxusní společnost, že bychom se mohly vzájemně pumpnout o nějaký prachy a poslat je někomu, kdo je potřebuje. Kdo to bude a na co konkrétně by náš společný ne!dokonalý příspěvek šel, vybereme s Líbou a dáme vám včas vědět.

Tak, to je zatím všechno. A jen tak mimochodem, dress code bude možná Růžovej chlup! My jsme s Líbou vybavený:) Nejdřív se vybavila Líba a pak s jejím laskavým svolením hned já.

Líbu fotil Milan Štaindler. Já se cvakla sama. Abych nemusela doma přiznávat další hadr. Protože růžové chlupatici by tady fakt nerozuměli...






(V tuhe chvíli se vymršťuju, přestávám se dojímat nad naší ušlechtilostí a snažím se přeměnit  totálně rozvařený brambory na cokoli poživatelného... no nevim. Příště, až začně ječet budík, bude možná dobrý vypnout nejen to pípání, ale hlavně ty  brambory. A taky počítač.)

Jak jsme dopadly na večírku před rokem? Děsně. Čtěte tady.

5 komentářů :

  1. Ha ha, na vyprávění o večírku z minulého roku si pamatuju, to byl vtipnej článek :))). A já od té doby občas chodím k Natálce do kavárny, bo jsem byla děsně zvědavá, kde že jste to kalily ;). A nějak se mi tam zalíbilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bude super mejdlo!!! Doufám, že stihnete vydat několik manuálů a TOP 10 pro účastníky :)
    Už se těšíííím!!!
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
  3. Budeme moc rády, když fakt dorazíte - a klíďo si někoho přibalte s sebou:)

    OdpovědětVymazat

×