Nejen DOKONALÉ kabáty - nová kolekce Josefiny Bakošové

Fotky nové kolekce i fotky  z mojí poslední návštěvy v oděvní a designové galerii HARDDECORE a pozoor...  moje fotka v kabátě, který nutně potřebuju. Začína jít do tuhého a kabáty jsou stoprocentně nejlepší a nejstylovější bojovníci s hnusnou pražskou  zimou. Protože bundy si necháme na hory:)





Že nosím věci od české návrhářky Josefiny Bakošové, asi už víte. Poslední kousek jsem si pořídila před prázdninami. Tak se podíváme, co pro nás připravila na zimu. Od všeho něco, ale hlavním motivem je pro tuhle sezonu VRSTVENÍ. Josefinina filosofie je jednoduchá. Stejně jako člověk, i jeho outfit se může během okamžiku zcela změnit. Není nutné mít ve skříni tuny jednotlivých modelů.

"Podle mě vážně stačí jeden správný kabát a jedny dokonalé šaty. Mnou navržené šaty mají dvě části: Elegance, která je vždy připravená na schůzky, jednání, pracovní obědy. A navečer si vrchní vrstu šatů můžete odložit a v taxíku ji vystřídat za límeček. Pokud to na vás bude moc, není nic jednoduššího, než si ze zimního kabátu sundat jeho kombinovatelnou vestičku a použít ji jako samostatné elegantní sáčko. Když zívnete, je čas jít domů. Jenomže venku bude nejspíš sněžit, nebo ledově poprchávat... Ale vám stačí obléct si kabátek a přes nej použít vestičku, která ještě před chvíli sloužila jako sáčko. Jste ochráněny před nástrahami zimního počasí a model se využije do posledního kousku," vysvětluje Josefina.








Všechny modely ale fungují a prodávají se samostatně, takže komu se vrstvit letos nechce, opravdu nemusí. 

A  ještě moje slíbené fotky z galerie Harddecore. Design, šperky, móda, doplňky - tady je všechno pod jednou střechou a navíc v krásném, vzdušném interiéru. Já tu vydržím bloumat nekonečně dlouho, protože je  pořád  co objevovat... a nutně potřebovat:



Jako z filmu Jméno růže - můj kabátový favorit z loňské kolekce. Je, a proč mám tak velkou levou nohu???






 Celý lookbook nové kolekce najdete ZDE. K dostání v galerii Harddecore, Senovážné nám. 10, P-1

2 komentáře :

  1. Jůůů, vesta, kabát, šaty, vesta, límec,...... Miluju přepínací límce, pár jich doma mám (ale nějak se ty kabáty srazily, hergot! Takže potřebuju nový!! )
    Myslím, že i Ty nutně potřebuješ svého favorita. MOC Ti sluší :) !!
    Kolekce vypadá parádně, vestička je zajímavá vychytávka.
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt jůůů... mě to u Josefiny hrozně baví zkoušet, protože kolikrát si řikám, to neni nic pro mě a oblíknu a ono jooo:)

    OdpovědětVymazat

×