Pozvánka na NE!DOKONALÝ večírek: Proč musíte přijít!

Všichni! Protože to bude již třetí NE!DOKONALÁ PÁRTY. Poznáte nový bar, uslyšíte Martu, můžete si koupit speciální edici mýdel pro Ne!dokonalé a podpořit tím charitu. Taky exkluzivní kousek, který jsme vyrobily, a je to opravdu limitovaná edice. A v neposlední řadě nás uvidíte naživo... a my jsme si fakt letos daly závazek, že nedopadneme jako loni. Ale dost možná tak skončíme všichni! Tadááááá! V pátek 7. listopadu od sedmi večer se doufáme uvidíme, protože:  

Přijďte do TAPAS BAR MIRÓ, Štefánikova 46, naproti Švandovu divadlu. Je to i stejná zastávka tramvaje.


Smyslem celé akce je potkat se, pokecat, něco dobrého k tomu popít, pojíst... Proto jsme vybraly  tapas bar, který je nový, obsluha milá, konzumace delikátní a ceny dostupné. Tzn. bude se vám to líbit a navíc si můžete odnést první vánoční dárky.

A abychom tentokrát byly víc kulturní (a ne jen urvané ze řetězu:), zazpívá vám naše Marta. A hlavně! Můžete odejít se skvělým pocitem, že jste udělali dobrý skutek. Speciálně pro Ne!dokonalé vyrobila Ilonka 100 ks mýdel, která se budou ten večer prodávat. Kompletní výtěžek půjde na "Bublinky". Jak stylové :). Cena jednoho kusu bude 65 korun.

Bon Ami: Doma vařená mýdla pouze s kvalitních a přírodních surovin.
Základní suroviny: olivový olej, kokosový olej, palmový olej, hydroxid sodný, voda - případně kozí mléko, pomerančový džus, smetana.






















 Výtěžek z prodeje mejdlíček jsme se totiž  rozhodly poslat  dvanáctileté  Elišce, jedné z "Bublinek" nadace Pink Bubble, která pomáhá mladým onkologickým pacientům. Eli potřebuje trampolínu a rodičům na ni chybí ještě 1900 Kč.  Do přání na stránkách nadace napsali: "Moc bychom si pro naši malou bojovnici přáli venkovní trampolínu. Naší Elišce našli před 4 lety benigní nádor v hlavičce. Vloni v březnu prodělala recidivu a další úspěšnou operaci, ale začala mít větší problémy s váhou. Následkem mnoha operací a ozařování jí nefunguje endokrynní systém, což mimo jiné negativně ovlivňuje růst a hmotnost. Zasahuje bohužel také oční nervy, a tak má Eli na jednom oku zbytkový zrak a na druhém nemá periferní vidění, ale i přes to všechno vše zvládá skvěle. Miluje skotačení na trampolíně a moc ráda by si jen tak zavolala kamarády a vyřádila se s nimi." To prostě holky (a samozřejmě i kluci:) dáme!
Mejdlíčka máme vyzkoušená, jsou krásně zabalená a tím pádem mohou jít rovnou do světa! Mimochodem, taky si každý rok marně lámete hlavu, co dát kamarádkám, babičkám, tetičkám... k Vánocům? Aby to nebylo moc drahé, naopak efektní a stylové? Tak tohle je ten pravý tip! Navíc s dobrým pocitem.

Ano, jsme NE!DOKONALÉ. Takže NE!, jsme vlastně DOKONALÉ a vy můžete být taky s první vlaštovku naší NE!DOKONALÉ kolekce. Univerzální "šperk" na krk nebo ruku... My to obě nosíme pořád:)




V tuhle chvíli máme 20 kousků, které bychom rády poslaly do světa. Jedná se vlastně o unikátní pidisérii, protože víc jich v této variantě opravdu nebude. Cena jednoho je 350 korun.

Dokonce budou ve dvou velikostech. Na Báry a Líby. Takže se nebojte, že by vám nebyly.

Tak co? Přijdete? Napište nám vše, co vás zajímá, co byste potřebovali ještě vědět a nebojíte se na to zeptat. Taky si můžete udělat předobjednávku mejdlíček nebo řetízků. Vše směřujte na nedokonale@gmail.com.

P.s. na FCB je událost, klikněte, zda přijdete, abychom věděly, kolik máme zamluvit místa.

Vaše NE!DOKONALÁ Bára&Líba

P.p.s. - ve shodě podmětu s přísudkem nám tam líta tu tvrdé, tu měkké Y/I. To proto, že nevíme, jestli nedorazí taky kluci...  aby se neurazili.

9 komentářů :

  1. Mám to k vám momentálně zatraceně daleko bez jediný šance se na večírku aspoň zastavit - což mě dost drásá, a to nejen kvůli řetízku, která prostě d-o-k-o-n-a-l-ý je! - ale věřím, že to bude parádní akce a že ji za čas třeba zopakujete. :) Pak už si buďte jisty, že dorazím! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  2. škodaa... a děkujeme a příště se těšíme. Protože my rozhodně s večírkama nekončíme:))))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já si ještě furt myslim, že přijdu. Pokud se nezačnu těsně před akcí hrozně stydět, což se mi stává dost často. Snad ne. Mýdla miluju, tapas taky, bary jakbysmet... Ráda bych ten váš ne!dokonalý šperk teda. Tak teď už vlastně přijít musim. Tak :).

    OdpovědětVymazat
  4. Stydět? Ha! Tak to je absolutně nepřijatelný důvod:))) Přijď, klidně vem někoho s sebou. Stydět se pak stejně po večírku budeme tradičně všechny, tak coo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, už jsem navnadila kámošku :). Jo a můžu si tam fotit, že jo? Musim taky dávat na ten můj blog něco jinýho, než ty svý výtvory pořád :))).
      Tak se těšim a dík, určitě to bude supr akce.

      Vymazat
  5. DŮLEŽITÁ INFORMACE OHLEDNĚ TRAMVAJE!!! :-) Dámy a pánové, tramvaje ze zastávky Anděl na do zastávky Švandovo divadlo NEJEZDÍ A JEZDIT ANI V DEN KONÁNÍ VEČÍRKU NEBUDE!!! Musíte to buď z Anděla dojít po svých, a nebo nasednout na autobus X20, který jede oklikou a vystoupíte na autobusové zastávce s názvem také Švandovo divadlo. Tak aby ten ne-dokonalý večírek nezačal hned pro všechny NE-DOKONALE! :-) Zdravím všechny Lenka K.

    OdpovědětVymazat
  6. Lenko díky, tak já dojdu po svých - tím pádem spálím a budu si moc dát o jednu krevetu navíc:) Myyno, fotit jasně, ale zveřejňovat jen fotky, kde budeme všechny krááásnéé:) Jupí!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj holky ne-DOKONALÝ!!! Mýdla - skvělé dárky, šperk vypadá parádně!!! A - pokud seženu hlídání, dorazím na "bubliny", tanyny a prostě si užít :) !
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat

×