Nedokonalý důkaz o dokonalém večírku

Moc vám všem, kteří jste dorazili, chceme poděkovat. Ani jsme nedoufaly, že vybereme přesně to, co jsme si vysnily. No teda trochu jo... Taky to Bára vtipně prodala, páč všem do mikrofonu řekla: "A teď se budete všichni mydlit jak vzteklý, ale bude to fajn." A bylo... Ano, díky všem přítomným, kteří si nakoupili  NE!DOKONALÁ mejdlíčka  a tím pádem přispěli,  bude mít Eliška trampolínu a Kubík pejska!!! Jupííí!!!!! Mise splněna a více po kliknutí...




Už teď víme, že na další párty musíme mít fotografa, protože stahovat fotky od kamarádek je dost těžký... Takže máme něco mobilního z přípravy a pak už z plného baru zhola nic. Což je škoda, protože vám nemůže být dostatečně líto, že jste nedorazili. A to by vás mělo sakra štvát, protože to bylo tak přátelský, jako už dlouho nic:)

Ale  nevadí, protože na jaře bude další, už čtvrtý NE!DOKONALÝ večírek a máme slíbenou hudební produkci od dalších děsně známých a ještě známějších kamarádů, kterým se na večírku fakt líbilo.... A tím pádem vy pustíte chlup na další charitu... A my pustíme už asi ale opravdu slzu:)
Úvod nepřipravený a o to víc vtipný... Bára, Líba, Petr, Marta
Marta a Péťa Tichý
To jsme měly ještě dobrou vůli fotit... Bára měla foťák, který Líba nepochopila...Těsně před začátkem...
Báry kamarádka Radka volala před večírkem, jestli nevadí, že neni blond. Bára jí řekla, že sice ne, ale samozřejmě bloncek neni nikdy dost. Radka radši nic neriskovala:)
Geniální nápad - Ice Bag na víno, šáńo nebo bouli na čele
Jojo, holky z gymplu a přilehlých konzervatoří.... a hospod:)
Fotily jsme samozřejmě jen na začátku, takže všechny fotky decentní a poloprázdný... příště chceme fotografaaa
Mít psychiatra na holčičím  večírku je vždycky jistota. Tvrdila sice, že je nejstarší, ale vypadala z nás nejlíp:)
Marty zpěv všechny okouzlil a Líby doprovod dost pobavil... Líba má totiž totální hudební hluch.
Martina a Renata z nadačního fondu  Pink Bubble (který se stará o mladé onkologické pacienty, tedy i Kubíka a Elišku, na jejichž přání jsme vybíraly) - obě už ozdobenéné NE!DOKONALÝMI řetízky
V popředí naše nové kamarádky, se kterými jsme pak někteří zavírali Blue light, v pozadí blogerky Myyna z Kaleidoskopu a Rosa Mitnik
Naše děti nám poslaly  fotky z Halloweenu v N.Y., my jim s Janou z mejdanu ze Smíchova:)
Marta v pohybu, Haňa a Petr v klidu

DĚKUJEME:)
Ps. Párty to byla dokonalá a slušně vyvedená. Protože nejen, že všichni přispěli na charitu, dokonce všichni kamarádi i naši fanoušci do jednoho zaplatili svou útratu na baru, takže to byla urozená společnost! Ještě jednou děkujeme a doufáme, že se k nám příště přidáte. 

P.p.s. Přání splněna:)

8 komentářů :

  1. Blogerky mávají a děkují za prima večírek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na jaře???? Kdyby trakaře padaly, musím přijít....
    Jsem ráda, že se večírek vydařil - ani na minutu jsem nepochybovala, že to dopadne jinak...
    Tak pááááá :) Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, na jaře znova... už to v podstatě máme vymyšlený:)))

      Vymazat
  3. a můžou tam, mezi vás krásné holky, taky babičky?
    Babička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, nebýt krásných babiček, neni krásných paniček:))))

      Vymazat
  4. Several Android users use modded Tutu Helper App version of applications to get Know More some advantages over the initial apps. Tutu Helper VIP App Well, it's ALRIGHT to customize applications.

    OdpovědětVymazat
  5. This Nuvo water conditioner is wonderful for bravesites.com/ dealing with limescale build up and Title also avoiding it from taking place Fleck 7000sxt Water Softener Ability Review once again.The Morton MC30 can dealing with the water Fleck Water Softener softening demands of a large family residence, Best Fleck Water Softener as well as comes with a huge storage tank.

    OdpovědětVymazat
  6. its seems funny, but i wonder to read your story, 토토

    OdpovědětVymazat

×